Kauppa nimeltä Vintage Magasinet

Olen etsinyt pitkään samanlaista puuvillapaitaa joka minulla oli lapsena. Valkoinen pusero, jossa oli kauniit kirjailut. Sain sen vanhemmalta serkultani, ja paita oli ekaluokkalaisen mielestä tosi hieno.

Sattuman kaupalla törmäsin Instagramissa tiliin nimeltä Vintage Magasinet. Menin katsomaan tiliä, ja mietin samalla, että tämä on taas joku ihana, ruotsalainen vintageliike. Hämmästykseni oli melkoinen kun tajusin, että kyseessä on suomalainen nettikauppa.

Vintage Magasinet (löydät heidät samalla nimellä Instagramista) myy yksittäisiä, tarkoin valikoituja vintagevaatteita. Valikoima on äärimmäisen tyylikäs, ja hinnat hyvinkin kohtuullisia. Tykkään myös siitä miten selkeä verkkokauppa on.

Menin kauppaan etsimään yhtä takkia johon ihastuin heidän Instagram-fiidissä. Takki oli mennyt, mutta sitten iskin silmäni tähän puseroon. Siinä se nyt oli! Lähes identtinen sen puseron kanssa joka minulla oli aikaisemmin.

Tilasin puseron, ja se tuli todella nopeasti postissa, pakattuna ylellisesti silkkipaperiin.

Pusero on ihana, ja yhdistettyinä farkkuihin, siitä tulee rento ja boheemi fiilis. Se on uudenveroisessa kunnossa. (Jokaisessa verkkokaupan vaatteessa on selkeä kuvaus vaatteen kunnosta.)

Jos kiinnostuit, käy tsekkaamassa kauppa täältä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *