Kesäkuun kuulumisia

Kesäkuu alkoi yllättäen. Lupasin itselleni että nautin keväästä, ja nyt se on ohi. Miten tuntuu että kaikki tapahtuu pikakelauksella eteenpäin. Enhän mä ehtinyt kunnolla kuvata omenapuun kukkiakaan, puhumattakaan siitä että olisin päässyt tänä(kään) vuonna juhlistamaan kirsikkapuiden kukintaa…

Kiireen ja kaaoksen tunne ovat epämiellyttäviä, varsinkin kun haluaisin vaan istua kesäiltaisin laiturilla fiilistelemässä valoisia iltoja…mutta pitää vielä sitä, ja pitää vielä tätä. Onko teillä muilla tätä samaa tunnetta?

Olen silti yrittänyt muistuttaa itseäni,  että jos alan keskittää kaikki ajatukset loman odotukseen, puolet kesästä menee sivu suun. Siksi päätin että tällä viikolla saa luvan alkaa suppailukausi ja ehkä samalla voisi rohkaistua heittämään talviturkin pois. Viime kesän parhaita hetkiä oli ilta- ja aamuuinnit.

Tämän kuun huippuhetkiä oli ehdottomasti viime lauantainen Lenny Kravitzin keikka. Mikä mieletön kokemus! Musiikki on parasta, ja Lenny on inspiroiva tyyppi. Hänestä huokuu tyytyväisyys itseensä ja elämään yleensä. Artistina hän on livenä aivan omaa luokkaansa.

Seuraava keikka on Alice in Chains Kaisaniemen puistossa, auringonpaistetta tilaukseen!

Jääköön kesäkuu historiaan myös siitä että tein ekaa kertaa vuosiin oikein kunnollisen mokan itseruskettavan kanssa. Vastoin parempaa tietoani levitin tuotteen ilman hanskoja, toki pesin käsiä levityksen aikana…purkissa neuvottiin näin…noh nyt kädet ovat todella ruskeat. Paras keino on suhtautua koko hommaan huumorilla. Tekevälle sattuu.

Alkukeväästä iskenut kriisi ”bikinikropan” suhteen alkaa onneksi hellittää. En tiedä miten (tai no Instagram ja epärealistiset käsitykset naisen kehosta) tyytymättömyys omaan kehoon iski niin kovaa. Tunsin hetkittäin ihan todellista inhoa kroppaani kohtaan. Tähän on itselläni auttanut muutama konsti: olen kääntänyt tietoisesti ajatukset aina positiiviseen ja miettinyt mihin kaikkeen kroppa pystyy, ja tähän liittyen olen myös liikkunut enemmän ja pyrkinyt syömään paremmin. Ja olen myös ihan tietoisesti valikoinut IG-tilini seurattavia suuntaan joka ei aiheuta itselleni paineita, ainakaan niin paljoa.

Aion tässä kuussa myös suunnitella kivaa tekemistä kesälomalle. Emme lähde reissuun ulkomaille tänäkään kesänä, joten kaikki hauskat ideat saa jakaa kommenttiboksiin.

Seuraa Hey Girliä täällä /Follow Hey Girl

Instagram FacebookBloglovin

Kommentit (1)
  1. Kaunismäessä
    6.6.2019, 12:13

    Hyvä pointti, että jos vaan odottaa lomaa, niin puolet kesästä menee ihan ohi! Mulla on tänä kesänä tosi vähän lomaa työpaikan vaihdosta johtuen, joten täytyy toisiaan yrittää keksiä pieniä kesätekemisiä, joita voi toteuttaa vaikka työpäivänä jälkeen ja lähellä kotia. Aurinkoisia päiviä sulle ❤❤❤

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *