Kesäloma alkaa nyt!

IMG_6530.JPG

Kesäloma. Ihana tauko arjesta. Aikaa olla vaan omassa rytmissä. Mulla on monesti arkena aika tiukka aikataulu, aamuissa ei ole juuri pelivaraa. Ja mä en pohjimmiltani ole sellainen tiukkojen aikataulujen tyyppi. Siksi mä nautin niin suuresti kesälomasta, silloin mä olen just se Marika joka voi tukka pörrössä syödä aamupalaa niin pitkään kun huvittaa.

Kesä on muutenkin mun suosikkivuodenaika, kaikki on kesällä helpompaa ja rennompaa, ja onhan tää valoisuus ihan ihmeellistä.

IMG_6538.JPG

Helposti kesälomaan rakentaa hirveät tehtävälistat, luo paineita ja odotuksia, mutta tämän kesäloman olen yrittänyt pitää rentona ja odotuksista ja liiallisesta suunnittelemisesta vapaana. Muutamia juttuja on kalenterissa jotka on must, tärkeitä synttäreitä ja keikkoja, mutta muuten yritän vaan mennä miten mieli tekee.

Mulla on yksi nolo kesäloma perinne, josta en tingi tänäkään kesänä. Luen yhden Elizabeth Adlerin pokkareista. Se on merkki mun aivoille että nyt saa relata :).

IMG_6541.JPG

 

Kommentit (2)
  1. Hauskaa lomaa! Mikä muuten on tuo NKD SKN-puteli…?

    1. Kiitos :)! Se on mun luottotuote, asteittain itseruskettava. Käytän sitä oikeastaan joka ilta ja iholla pysyy sellainen kevyt väri, tää on helppo tuote.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *