Kesäloma alkaa

Lomassa parasta on huolettomuus, aikatauluttomuus ja vapauden tunne. Minulle lomalla ei ole pakko päästä reissuun tai ulkomaille. Voin viettää loman ihan hyvin kotonakin. Tänä vuonna päätin myös viettää kesälomaa eri fiiliksissä kuin ennen. Ei bucket listejä!

Nautin siitä, että saan tehdä tai olla tekemättä asioita omassa tahdissani. Herätä kun ei enää nukuta, kävellä aamulenkillä ekstramutkan kun koira löytää hyviä hajuja joita seurata, juoda vielä yhden kupin teetä, kun se sattuukin maistumaan älyttömän hyvältä. On ihana uppoutua tekemään jotakin flow-tilassa, eikä murehtia että ehdinkö vai en. Inhoan iltoja jolloin kaikki on suorittamista, aika loppuu kesken, ja sitten nukkumaan ja töihin. Olen varmaan ollut edellisessä elämässäni joku free spirit tai hippi, koska mieleni kaipaa sellaista tietynlaista boheemia elämäntyyliä, ettei se ole niin minuutilleen kaikki. Mitä kovempi kiire ja stressi elämässäni on, sitä huonommin voin. Se tuo luonteestani valitettavasti kaikki ikävimmät piirteet esiin.

Olen huomannut, että luovuus vaatii rentoutta ja joutilaana oloa. Ideoiden täytyy saada tulla rauhassa mieleen. Ilman paineita. Huolettomasti <3. Mielessäni on vaikka mitä juttuja joita haluan tehdä, mutta nyt olen vaan jotenkin liian väsynyt tehdäkseni niitä kunnolla. Muutaman lomapäivän päästä alan puuhastella niiden parissa.

Nautin suunnattomasti ajatuksesta, että kohta loma koittaa. Ne pari viimeistä tuntia ennen kun loma koittaa, ovat mahtavia. Sen loman jo tuntee, mutta se ei ole lähtenyt kulumaan.

Ihanaa lomaa mulle ja sulle, ja jos lomat on jo pidetty, kauniita kesäviikonloppuja riittää vielä monia :).

Tässä vielä useita kesäaiheisia postauksia

Kesäletti 

Kesäherkku: pullavohveli

Vesimelonipizza

Kesän trendikkäin drinkki

Kesäkaupunkien herkkuvinkit

Kommentit (2)
  1. Ihanaa lomaa! 🙂

    1. Kiitos <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *