Kevään meikkitrendit

Kevään meikkitrendit: ysäripuna

Kevään meikkitrendit on aihe josta jaksan innostua aina. Keväässä on aina uudistumisen tunne. Tekee mieli kokeilla uusia juttuja, päivittää omaa tyyliä, jättää mustat vaatteet vihdoin kaapin perälle ja kulkea kaupungilla vaaleassa trenssissä ja nauttia auringossa.

Lueskelin täältä  kevään meikkitrendeistä, joogaihosta, vihreistä kynsistä ja glitterluomista. Kaikki eivät tuntuneet omalta jutulta, ja poiminkin joukosta kolme omaa suosikkiani. Kerron myös tuotteet joilla lookin aion toteuttaa.

Punaiset ysärihuulet

Jos olet yhtään blogiani seurannut, tiedät että olen heikkona ysäri- ja kasarivaikutteisiin. Tästä meikkitrendistä siis olin tietenkin innoissani.

Punan kuuluu tässä lookissa olla kunnon mattapuna. Itse toteutan lookin omalla luottopunallani, Nordic Girlin kaksipäisellä punalla+rajauskynällä. Sanon tämän jälleen kerran, mutta uskalla testailla Nordic Girlin tuotteita, vaikka ne ovat nuorille suunnattuja, toimii ne loistavasti muillakin.

Kevään meikkitrendit: yoga skin

Yogaskin

Hehkuva iho potenssiin tuhat. Kuulas, läpikuultava, terve ja hyvin kevyesti meikattu. Ihoa ei peitetä, eikä meikata tukkoon. Mieleen tulee se upea hehku joka iholla on, vaikkapa joogatunnin jälkeen.

Oma salainen aseeni tähän lookkiin on jo useasti hehkuttamani Dr. Hauschkan kuultovoide. Toivon ettei tämä tuote lopu koskaan, koska se on pullotettua taikaa. Sillä saa iholle kauniin hehkun myös rasvaisemmallakin ihotyypillä, eikä tarvitse pelätä mitään diskopalloefektiä. Suosittelen myös ulkoilua ja sitä ihan oikeaa joogaa tämän lookin ylläpitoon ;).

Kevään meikkitrendit: värikkäät luomet

Värikkäät värikynä-luomet

Värikynät luomet, eli koko luomi vedetään yhdellä kirkkaalla sävyllä, paksusti ja näkyvästi, kuin lasten väriliidulla. Rohkea levittää luomen yhdellä kirkkaalla sävyllä, vaikka fuksianpunaisella, oma hillitympi versioni on pastellinsävyisestä värikynäpaketista. Odotan kesää ja väriä kasvoille jotta uskallan kokeilla rohkeampia versioita meikistä.

Keväisin tunnen vetoa laventelin sävyyn luomilla, niin tänäkin keväänä. Nordic Girlin paletissa on kaunis hehkuva laventelinsävy. Pohjustan luomet Benecosin beigellä kajalilla jotta saan värin näkymään ja kiinnittymään paremmin. Laventeliluomien seuraksi sopii täydellisesti Zuiin persikkainen puna.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *