Kevään uutuuspunat

Elisabeth Sigmund oli Dr. Hauschkan kosmetiikkasarjan perustaja. Hän näyttäytyi vain meikattuna vielä 99-vuotiaanakin, ja hänen suosikki huulipunasävynsä, oli Dr. Hauschkan punasävy 22 Millionbells. Tämä kaunis puna palasi Dr. Hauschkan valikomaan, 5 muun klassikkosävyn kanssa, ja olin aika onnekas kun sain punat yllätyksenä testiin.

Dr. Hauschka on vanhin tuntemani luonnonkosmetiikkabrändi, ja yhdistän sen aina korkeaan laatuun. Huulipunat eivät ole poikkeus. Ne ovat kevyitä mutta peittäviä. Kuvissa olen punannut huulet yhdellä kerroksella punaa, ilman rajauksia tai pohjustuksia, ja ne näyttävät upealta huulilla. Tykkään myös siitä, että punissa ei ole mitään vahvaa tuoksua, vaan ne ovat hyvin neutraaleja.  Ne eivät myöskään kuivata huulia.

Tässä kaikki kuusi sävyä, ja alla tarkemmat esittelyt:

 

Hibiscus

Hibiscus on kaunis ja luonnollinen, lämminsävyinen punasävy. Tämä on hyvä perussävy, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin, ja toimii kasvoilla läpi vuoden.

Marram

Marram on rusehtava nudesävy, joka tekee omista huulista ”paremmat”. Tämä on hyvä arkisävy, ja tämä voisi hyvin soveltua koko kasvojen meikkiin, eli myös poskille ja luomille.

Holy clover

Holy cloverista tiesin heti, että tämä on lempparini. Persikkainen ja raikas sävy on hyvin samankaltainen kun Marram. Luonnollinen, ja piristää koko kasvojen ilmeen.

Chocamocha

Chocamocha on sävy, josta ajattelin että huh, onpa tumma. Että tämä ei varmaan sovi minulle yhtään. Yllätyin iloisesti kun näin sävyn huulilla, ja mielestäni tämä sarjan tummin sävy, on aika ihanan täyteläinen ja toimiva huulilla.

Millionbells

Millionbells on kaunis ja klassinen pinkki puna. Uskoisin, että tämä on hyvä sävy lähes kaikille, ja hyvin monikäyttöinen.

Foxglove

Foxglove on toinen sävyistä, jotka nousivat suosikeiksini. Tämä raikas ja pirteä pinkki on täydellinen kesäsävy. Rakastan punia, jotka saavat koko kasvot hehkumaan, ja tämä sävy tekee juuri sen. Uskoisin, että se toimii upeasti päivettyneen ihon kanssa, eikä kesällä juuri muuta tarvitsekaan kun upean huulipunan ja aurinkolasit.

Mikä punista on sinun suosikkisi?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *