Kevätmuotia ja brownieita

IMG_1993.JPG

Sain kutsun eilen, perjantaina järjestettyyn Trion Vero Modan VIP-iltaan. Lahdessa järjestetään niin harvoin mitään kivaa, että tietenkin osallistuin tapahtumaan. Jos ei osallistu, ei pidä harmitella kun mitään ei järjestetä.

IMG_1994.JPG

IMG_1997.JPG

Vero Modan Netta ja Titta olivat järjestäneet ihania brownieita ja teetä Espresso Housesta, ja koonneet keväisiä asukokonaisuuksia meille ihasteltavaksi. Aika kelpo päätös viikolle, tsekkailla asuja, herkutella ja shoppailla rauhassa. 

IMG_2001.JPG

IMG_2003.JPG

IMG_2013.JPG

IMG_2014.JPG

Moni kaverini ostaa usein vaatteita, mutta päätyy aina samaan tilanteeseen. Kaappi on täynnä vaatteita, mutta miten niitä yhdistelisi. Illan aikana huomasin, että kun asuja oli koottu valmiiksi, monella heräsi ihan uudenlaisia ideoita vaatteiden yhdistelystä. Siksi jo ostotilanteessa kannattaa miettiä, että minkä kanssa sitä ihanaa uutuutta käyttää. Löytyykö sille omasta vaatekaapista seuraa? Näin voit ehkäistä hutiostoksia ja pitkällä tähtäimellä koostaa monipuolisen ja helpon vaatekaapin. Ei kannata ostaa ”yksittäisiä” kivoja juttuja, vaan aina ajatella kokonaisuuksia.

IMG_2025.JPG

Kannattaa myös hyödyntää myyjiä. Ammattitaitoiset myyjät, kuten Netta ja Titta, osaavat etsiä sulle sopivat ja istuvat vaatteet, auttaa sovitusvaiheessa sekä antavat stailausvinkkejä. Joten ensi kerralla kun menet Lahdessa ostoksille, hyödynnä näiden ihanien myyjien ammattitaitoa ihan täysillä.

Ja ostinko mitään? Kyllä, ostin mustan mekon joka on Vero Modan Aware-mallistosta. Aware-malliston tuotteissa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja, ja mekko ansaitsee ihan oman asupostauksensa. Ostin myös hauskoja sukkia joiden on muuten tänä keväänä lupa näkyä, ja joilla viimeistellään asukokonaisuus.

 

Kommentit (2)
  1. Mä yleensä päädyn aina ostamaan kokonaisen asukokonaisuuden koruja myöten, kun olen kunnolla shoppailemassa vaatteita. Himoshoppaaja mikä himoshoppaaja, mutta onneks mun tyylini on myös hyvin yksinkertainen, ja kaikkia vaatteita on suht helppo yhdistellä toisiinsa 🙂

    Onko toi sun ostama musta mekko se samainen, jota vilautit eilen Instagram Storyssa? Se näytti superkivalta!

    1. Toi kokonaisuuden hankinta on fiksua. Silloin tietää jo että kaikki on käyttökelpoista :). 

      Se musta mekko tosiaan lähti mukaan <3. Siitä tuli mulle heti mieleen YSL:n mallistossa olleet mekot joita on yhdistelty mustiin lierihattuihin, ja olin myyty :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *