Kevyet pohjat

IMG_6397.JPG

Mun silmään erityisen hyvältä tänä syksynä on näyttänyt kuulat ja kevyet meikkipohjat.

Sellaiset joissa pisamat ja ihon rakenne näkyvät läpi. Tähän läpikuultavaan hehkuvaan ihoon sopii erityisen hyvin punaiset posket ja huulet joihin väri on levitetty pehmeästi, tahrien.

IMG_6399.JPG

IMG_6400.JPG

Jos ihon sävy on tasainen ja kaunis, ei meikkipohjaa tarvitse välttämättä lainkaan. Itse koen kuitenkin jonkin pohjustuksen tarvitsevani.

IMG_6403.JPG

Aluksi kokeilin Dermosilin pigmenttitippoja meikkivoiteen sekaan sävyä antamaan. Näitä kuitenkin suositellaan kosteusvoiteen sekaan sekoitettavaksi.

Ensimmäisellä kokeilukerralla laitoin kaksi tippaa medium-sävyä tavalliseen määrään kosteusvoidetta. Sävy näytti aluksi jopa punertavalta kasvoillani ja mietin että apua…

IMG_6405.JPG

Sävy kuitenkin tasaantui iholla nopeasti. Hetken päästä kasvot näyttivät tasaisen sävyiseltä, meikittömiltä ja raikkaita. Nenän pieliin tosin laitoin paksumpaa meikkivoidetta punoitusta peittämään.

Toisella kerralla laitoin vaaleaa sävyä pisaran ja medium-sävyä pisaran. Tästä tuli omalle iholle tällä hetkellä parhaiten sopiva sävy.

IMG_6402.JPG

Meikkikuvainspistä keräsin tänne. On ihana jättää puuterit hetkeksi pauselle ja antaa ihon näkyä. Luulin aluksi että fiilaisin eniten tummia huulia syksyn meikkitrendeistä mutta tämä kuulas look vie helposti voiton!

http://pin.it/QwIX_Vn

IMG_6443.PNG

* Pigmenttitipat on saatu testiin *

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *