Kidutusrulla vai kauneudenhoitoväline

IMG_4904.JPG

Olen pitkään kaivannut jotain konstia jolla saisin ihostani raikkaamman. Samoin otsan juonteet häiritsevät mua yllättävän paljon. Kohottelen kulmiani paljon, ja musta tuntuu että mulla oli nämä juonteet jo kolmevuotiaana. Menin jo niin pitkälle että varasin ajan niiden täyttöön, ja peruin sen heti perään.

IMG_4905.JPG

Ihon dermarollaus tulee yllättävän usein vastaan kun etsii ihon hoitokeinoja ja apua sameaan ihoon ja juonteisiin. Tämän ihon rullauksen luvataan aktivoivan ihon omaa kollageenin tuotantoa ja käynnistävän ihon oman paranemisprosessin, jonka seuraksena on parempikuntoinen ja kiinteämpi iho.

Siitä myös liikkuu monenlaista tietoa. Jossain kerrotaan että veri vaan roiskuu ja puudutusainetta tarvitaan, toisella ei taas tunnu missään. Kerrottakoon tässä välissä että ainakaan minulla ei kotikäytössä veri lennä, enkä ole kaivannut puudutusainetta, vaikka ei tämä kivutontakaan ole. Eli kysymykseen sattuuko se, vastaus on, kyllä tämä epämiellyttävän tuntuista on.

IMG_4906.JPG

Mikä tämä joka paikassa vilahtelevat rulla siis on? Tilasin omani Swiss Cliniciltä joka on luotettavan tuntuinen, ja heidän Skin rollerista löytyi paljon käyttökokemuksia. Rollereita myydään eri pituisilla piikeillä mm. 0,2 ja 0,5 mm, valitsin itse 0,5 koska more is more. Välineen valinnassa kannattaa panostaa laatuun, koska sillä todellakin tehdään ihoon pieniä reikiä.

Josta päästään tärkeään asiaan: koska tällä välineellä tehdään reikiä ihoon, on sen puhtaanapito ja desinfiointi äärimmäisen tärkeää! Osta välineelle tarkoitettua desifiointisuihketta verkkokaupasta tai apteekista jotain vastaavaa, ja puhdista joka käytön jälkeen. Älä myöskään käytä tylsyneitä piikkejä, tai huonolaatuista rolleria. Sillä saa vaan vahinkoa aikaan. Tylsät piikit repivät ihoa. Swiss clinicillä suositellaan vaihtamaan rolleri 3-4 kuukauden välein.

IMG_4902.JPG

Miten tätä sitten käytetään? Puhdistan ihoni huolellisesti ja rullailen tällä eri suuntiin koko kasvojen ihon. (Tämän käyttö on siis aika helppoa. Aikaa siihen kannattaa kuitenkin hieman varata, desinfiointien ja muiden takia.) Tämän jälkeen levitän kasvoille seerumin. Tähän voi ostaa Swiss Cliniciltä seerumin, mutta päätin käyttää omaani. Ihoni punoittaa aika rankasti tämän jälkeen, joten suosittelen toimenpidettä vasta nukkumaanmenoa ennen. Rullailen viitenä iltana viikossa ja pidän sitten viikon tauon. 

Itselläni päättyi juuri kolmas rullailuviikko. Ja kyllä tästä vaan on mielestäni apua. Harmittaa etten tajunnut ottaa kuvia alussa jotta voisi vertailla tuloksia! Otsan juonteet ovat mun mielestä pienemmät, ihon sävy parempi ja iho on napakampi. Saatan vaan kuvitella mutta mielestäni myös laajentuneet ihohuokosiin poskissa ovat supistuneet. Ensimmäisen rullailuviikon jälkeen tuntuu että iho reagoi puhdistumalla koska minulla tuli muutamia näppyjä kohtiin joihin ei yleensä tule. Nyt iho tuntuu olevan paremmassa kunnossa kun aikoihin.

Yksi juttu mitä toivoisin valmistajalta olisi käytettyjen rullien kierrätys, nyt mietin että meneekö tämä vaan roskiin käytön jälkeen. Kahvaosanhan voisi hyvin kierrättää?

Kommentit (3)
  1. Tää kiinnostaa kyllä kovasti. Vielä en oo ostanut omaa kidutusvälinettä mutta täytyy se varmaan jossain vaiheessa hankkia 😀 Kiva kun kerroit vähän kokemuksia.

    1. Tää on kyllä mielenkiintoinen kapistus :), hieman tosiaan häiritsee se että tähän ei ilmeisesti voi esimerkiksi vaihtaa tuota rullaosaa, kun tämä on suhteellisen lyhyt ikäinen. Mutta muuten kyllä suosittelen :)!

      1. Se on kyllä vähän kurja juttu, eihän noi ihan ilmaisiakaan ole? Jos joka kerta täytyy koko kapine hommata uusiksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *