Kosmetiikkalempparit just nyt

Aina uutta kosmetiikkaa hankkiessa, tarkistan muutaman asian. Onko se luonnonkosmetiikkaa? Onko se varmasti sellaiselta valmistajalta, joka ei testaa tuotteitaan eläimillä missään markkinoilla? Ja mitä mieltä muut ovat tuotteesta? Muiden käyttökokemuksia etsin varsinkin silloin, jos tuotteet edustavat hinnakkaampaa päätä tuotevalikoimassa.

Tästä syystä tykkään itsekin aina välillä jakaa omia luonnonkosmetiikan lempparituotteitani.

Santaverden Hydro repair gel

Tällä hetkellä olen todella hullaantunut Santaverden aloe vera -pohjaiseen kosteuttavaan geeliin. Hydro repair gel-geeliä voi käyttää kuivalla iholla seerumin tapaan, ja kosteusvoiteena normaalilla ja sekaiholla. Ensimmäisenä geelistä tulee mieleen sana mehukas. Ilahduttava, superkosteuttava ja sellainen tuote, johon tekee mieli tarttua aamuisin. Aloe vera on raaka-aineena ihanteellinen kesään, se kosteuttaa, korjaa ja rauhoittaa ihoa.

Boho Green Make-Upin maapuuteri

Kesällä täysin lyömätön meikkituote on Bohon maapuuteri sävyssä Terre de gascogne. Rakastan tätä luonnollista sävyä, joka antaa kasvoille kauniin sun kissed-fiiliksen. Lopputulos on aina sellainen omat kasvot, mutta paremmat, ilman auringon aiheuttamia vaurioita. Puuterissa on hieman hehkua (glitter on liian voimakas sana), mutta tämän kanssa ei tarvitse pelätä diskopallofiilistä.

Zuiin aurinkopuuteri

Zuiin aurinkopuuteri sävyssä Juniper, on tumma, mattapohjainen aurinkopuuteri. Käytän tätä syventämään sävyä kasvoilla, ja myös luomivärin asemasta. Kauniisti levittyvä puuteri, jolla saa nopeasti kasvoille päivettyneen ilmeen. Zuiin tuotteissa jaksaa ihastuttaa myös niiden pääraaka-aine, kukkien terälehdet.

Zuiin asteittain itseruskettavavoide

Kaikista käyttämistäni itseruskettavista tuotteista, tämä on paras. Voide on nopea ja helppo levittää. Yleensä suosittelen aloittelijoille voidetta, jossa on ns signaalisävy, jonka avulla on helpompi nähdä mihin voidetta on jo levittänyt, mutta asteittain ruskettavan kanssa se ei ole niin tärkeää. Tällä voiteella lopputulos on tasainen, ja sävyä tulee silti näkyvästi heti ensimmäisellä käyttökerralla. Voidetta voi kerrostaa päivittäin, jotta saa halutun lopputuloksen. Tämä ei tahraa vaatteita, ja kuluu kauniisti pois. Se miten rusketus kuluu pois, on todella tärkeää.

kauneus meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *