Kuin botoxia

62F2FFD9-4EE1-4572-A752-0609B458ACB0.jpeg

Näin tästä tuotteeesta jossakin kommentin ”kuin botoxia iholle” ja mietin että hmm…olisiko tässä ratkaisu otsan juonteisiin. En ole ihan näin helposti ympäripuhuttavissa myyntipuheilla, mutta joskus sitä epätoivoissaan tarttuu jokaiseen oljenkorteen. Varsinkin kun siihen oikeaan botoxiin en halua tarttua (tai mikä ikinä onkaan se aine mitä otsaan laitetaan). Googlatessani tätä tuotetta, törmäsin botoxista sellaiseenkin ikävään seikkaan että kuulemma jokainen erä testataan eläimillä. Not cool! 

Ongelma siis on otsani juonteen tai rypyt, miksi niitä haluaakaan kutsua. Minulla ne eivät liity edes ikääntymiseen koska tuntuu että mulla on olleet ne aina :D. Siis mä vaan ilmehdin ja nostelen kulmakarvoja, ja kun mietin jotain, kurtistelen ilmeisesti otsaani. En ajattele että rypyt ja juonteet olivat rumia, mutta nämä hieman häiritsevät minua. First world problems, todellakin, mutta olen välillä turhamainen, myönnän sen.

Siispä turvaudun kasvojoogaan ja jaderullaan ja täsmätuotteisiin. Eihän näistä ”ajatusviivoista” eroon pääse, mutta jos niitä voisi edes madaltaa?

Tämä The Ordinaryn tuote Argireline Solution on nimenomaan suunnattu ilmejuonteisiin, otsaan ja silmäympäryksille. Argireline on tuotenimi, kyseessä on peptidiyhdistelmä. Koostumus on todella vesimäinen, eli kannattaa  olla tarkkana tuottetta levittäessä. Sitä lorahtaa liikaa todella helposti. Olen käyttänyt tuotetta aamuin ja illoin nyt vajaan viikon, vielä en huomaa mitään merkittävää muutosta, mutta odotan mielenkiinnolla mihin tilanne kehittyy. Jokainen juttu jota olen tuotteesta lukenut on ollut positiivinen, ja käyttäjät kokevat että se todella auttaa ja toimii. 

Tuote imeytyy nopeasti, ja sen päälle voi helposti kerrostaa voiteet ja meikit. Se on vegaaninen ja eläintestaamaton. Verkkokauppa Elevenissä tuote oli himpun alle kymmenen euroa, joten mielestäni erittäin kohtuullisen hintainen, varsinkin jos tuote lunastaa lupauksensa. The Ordinaryn tuotteet ovat myös tulleet Stockmannille, mikä on superkiva koska koostumuksia pääsee testailemaan eikä tarvitse pelkän kuvauksen perusteella valita. 

1AF3807A-B701-4251-8E88-0F67D4D672D1.jpeg

 

 

 

Kommentit (1)
  1. Hei, kiitti vinkistä! Kerro ihmeessä kokemuksia, kun olet ehtinyt pidempään testata! Hinta ei ainakaan kuulosta pahalta 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *