Kuinka päästä eroon huonosta energiasta

IMG_0987.JPG

Törmäsin artikkeliin siitä miten pääsee eroon huonosta energiasta. Stressi, ongelmat, rasittava elämäntilanne sekä monet muut jutut voivat kertyä kehoon ja mieleen ja tuntua huonona yleisfiiliksenä.

Artikkeli tuli sopivalla hetkellä, koska mulla oli jo pitkään ollut jotenkin huono fiilis. Tuntui vaan jotenkin siltä että joutuu todella ponnistelemaan että on hyvällä tuulella. Inspiraatio oli hukassa eikä mikään sujunut niin kun toivoisin.

Suurin osa jutusta artikkelissa ei kuitenkaan ollut mulle toimivia, mä en yksinkertaisesti ole tyyppi joka alkaisi polttelemaan kodissani puhdistavia yrttejä työpäivän päätteksi – siinä ei ole mitään pahaa, ja se voi toimia – se ei vaan ole mun juttu.

Paras ja mulle toimivaksi testattu juttu oli tämä:

– kirjoita kaikki, ihan kaikkia huonoa fiilistä aiheuttava paperille. Sensuroimatta. Ihan kaikki mitä mieleen tulee. Siinä ei tarvitse olla mitään järkeä.

– anna ajatusten virrata

– älä lue uudelleen mitä kirjoitit

– tuhoa paperi

Hassua, mutta mulla oli paljon parempi fiilis tämän jälkeen. Asioita arvioi eri tavalla niitä kirjoittaessa ylös, ja moni juttu saa uudet mittasuhteet. Samalla tässä saattaa huomata jonkun asian jonka ei ole edes tajunnut harmittavan. Ja siitä voi ehkä laskea irti.

Hyvää fiilistä sun päivääsi :)!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *