Kuivakuppaus todellakin toimii

Kun ihossa alkaa huomata ikääntymisen merkkejä, sameutta, juonteita ja kimmoisuuden katoamisen, tiedostaa myös sen, että voiteet ja seerumit auttavat vain tiettyyn pisteeseen. Ne voivat parantaa ihon pintaa, tuoda heleyttä ja kosteutta, mutta maan vetovoimaa ne eivät kumoa.

Olen miettinyt erilaisia luonnollisia keinoja ihonhoitoon, ja tullut siihen lopputulokseen että kolmen keinon yhdistelmä on hyvä ja tehokas.

1. Minimoi stressi, ja rentouta kasvot aina kun muistat. Useimmista meillä on ”vakioilmeitä”, joihin kasvomme hakeutuvat huomaamattaan. Itse mutristan suuta tai nostelen kulmia. Pyrin tietoisesti rentouttamaan kasvot aina kun mahdollista. Ja se stressi, se ei tee hyvää kasvoillekaan.

2. Kasvojumppa. Ne samat lihakset, jotka helposti jämähtävät ”vakioilmeisiin”, kaipaavat jumppaa. Me treenaamme vartalon lihaksia, miksi kasvot olisivat eri asia. Kasvojumppa on hyvä ottaa viikottaiseen rutiiniin, tehdä liikkeitä vaikka muutamana päivänä viikossa. Tällä hetkellä omat suosikkiliikkeeni löytyvät TikTokista, sisällöntuottajalta Trihn Georg. Hänellä on helppoja, selkeitä liikkeitä, ja rauhallisesti selitettyjä videoita.

3. Kuivakuppaus. Olen nähnyt paljon kuivakuppausvinkkejä ja videoita. En aluksi juurikaan innostunut siitä, mutta hetken mielijohteesta päädyin hankkimaan kuivakupit. Omani ovat Cailapilta, paketissa on kaksi pientä kuppia kasvoille, ja kaksi isoa vartalolle. Harvoin olen huomannut niin ison vaikutuksen kun kuivakuppauksella. Tein hoidon myös miehelleni, ja totesin saman hänen kohdallaan. Iho on välittömästi kimmoisampi, ja tuntuu hehkuvan. Kuivakuppaus jäi saman tien osaksi viikottaista ihonhoitorutiiniani, ja teen sen kaksi kertaa viikossa. Vartalolle teen hoitoja fiiliksen mukaan.

Kuivakuppauksen vaikutus perustuu alipaineeseen, joka aikaan saadaan kuppia kasaan painamalla.

Kuivakuppaus voi:
Vähentää turvotusta, sekä parantaa aineenvaihduntaa ja nestekiertoa.
Kirkastaa ihoa, vähentää juonteita ja vaalentaa arpia.
Vartalolla se voi rentouttaa lihaksia, vähentää selluliittiä, nopeuttaa vammojen paranemista sekä nopeuttaa aineenvaihduntaa.

Ennen kuivakuppauksen aloittamista iholle levitetään öljyä, sitä ei koskaan tehdä kuivalle iholle, kuppien tulee liukua iholla vaivatta.

Kannattaa tutustua ohjeisiin kunnolla, ja noudattaa niitä huolellisesti. Omien kuppien mukana tuli selkeät ohjeet kuvineen, ja niiden avulla olen opetellut oikean tavan liikutella kuppeja iholla. Oikein suuntautuvat liikkeet ovat kaiken perusta.

Tietyt sairaudet, raskaus ja esimerkiksi lääkitys voivat vaikuttaa siihen, että kuivakuppausta ei saa missään nimessä tehdä. Selvitä ensin soveltuuko kuppaus omaan tilanteeseesi.

 

hyvinvointi iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *