Kullanhohtoinen päivettynyt iho

Kuten olen aikaisemminkin maininnut, rakastan päivettynyttä ihoa. Auringonotolla sitä en kuitenkaan hanki, vaan turvaudun itseruskettaviin.  Pyrin suojaamaan ihon auringolta joko vaatteilla tai luonnnnkosmetiikkapohjaisillasuojakertoimilla.

Jotta itseruskettavat olisivat parhaimmillaan, ja levittyisivät kauniisti, hoidan ihoa levityskertojen välillä huolellisesti.

Ihon hoitorutiinini koostuu kuorinnoista, kuivaharjauksesta ja kosteutuksesta. Ennen itseruskettavien levitystä rasvaan kuivat iho alueet vielä erikseen, levityspäivien välillä rasvaan ja hoidan ihoa kevyemmillä tuotteilla.

Tämän kesän suosikiksi nousi Melvitan viittä erilaista öljyä (arganöljyä Marokosta, kendiöljyä Indonesiasta, buritiöljyä Brasiliasta sekä pracaxi- ja inca inchi -öljyjä Amazoniasta) sisältävät suihkusaippua sekä kuivaöljy. Ne ovat pakkauksiaan myöten kuinka tehtyjä kesään. Rakastan niiden ylellistä tunnetta iholla. Näissä kummassakin on myös sama tuoksu, makea mutta kevyt, hedelmäinen ja karkkimainen, juuri sellainen jolta haluan ihoni kesällä tuoksuvan. Tuote on luonnonkosmetiikkaa, joten kaikki ainesosat ovat 100 % luonnollisia.

Myös kultaöljyksi kutsuttu öljy kuivuu iholla nopeasti, eli siitä ei jää tahmea pinta. Se jättää ihon hehkuvaksi ja sileäksi. Olen testannut öljyä myös hiusten pituuksiin ja se sopii kesyttämään hapsottavat kesäkiharat täydellisesti. Koska ihoni ei ole kuivuuteen taipuvainen, tämä sopii minulle täydellisesti antamaan viimeistelyn kesäiholle. Öljy on kyllä sen verran koukuttava, että se taitaa jäädä vartalonhoito rutiineihini pysyvästi.

Tuotteet saatu blogin kautta.

 

Seuraa Hey Girliä täällä /Follow Hey Girl

Instagram FacebookBloglovin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *