Kultakutrien kaverit

IMG_7014.JPG

IMG_7004.JPG

IMG_7012.JPG

Myönnän että en ihan ensimmäisten joukossa lähtenyt luonnonkosmetiikkakelkkaan mukaan. Halusin kyllä että tuotteeni ovat eläimillä testaamattomia, mutta muuten osa luonnollisemmasta kosmetiikasta ja varsinkin hiustuotteista vaan tuntui suoraan sanottuna huonoilta ja tehottomilta. 

Hiukseni eivät karheuden ja luonnonkiharoiden ansiosta ole sieltä helpoimmasta päästä, joten jos  muotoilutuote on huono, se todellakin näkyy. Joskus muutaman tunnin sisällä, joskus heti likaisen näköisenä liiskatukkana jossa on epämääräistä lainetta. 

IMG_7002.JPG

IMG_7015.JPG

Joten siinä sitten olikin usein miettimistä että mihin sitä panostaa? Arvot vs. onnistunut lopputulos? Onneksi tällä hetkellä markkinoilla on jo useita tuotesarjoja jotka ovat oikeasti ekologisia mutta myös oikeasti hyviä. Ja kuten olen jo aiemmin todennut, Maria Nilan tuotteet ovat ihan kymppi plus.

Olen testaillut kuivashampoon lisäksi muotoilutuotepuolelta heidän lämpösuojaansa, muotoilusuihketta ja hiuslakkaa. 

Tuotteissa on hyvä, mieto tuoksu, mikä ei todellakaan ole ominaista hiuslakoille. Nuuhkin tuoksua innoissani, ja se kestää hiuksissa koko päivän. 

Lämpösuojan levitän hiuksiin pian pesun jälkeen ja annan hiusten kuivua rauhassa. Tykkään siitä että hiukset eivät tunnu yhtään likaisilta tai klimppiinny. Joidenkin lämpösuojien kanssa hiuksiin jää likaisen tuntuinen kalvo.

Muotoilusuihke ja hiuslakka joutuivat todelliseen testiin kosteina ja sateisina päivinä kun mm. harjasin niillä hiusrajan haituvat hiukset kuriin. Ja hiukset pysyivät kurissa koko päivän. Lakka on kuitenkin helppo harjata pois.

IMG_7231.JPG

Muistutanpa vielä tästä superhyvästä ja helposta vinkistä haituvahiusten kuriin saamiseksi: suihkuta hiuslakkaa pestyyn, käytöstä poistettuun ripsiväriharjaan, ja harjaa haituvat sillä ojennukseen. Tällä saa nutturat ja ponnarit heti skarpimmaksi, ja vaikka tuo vinkki kuulostaa hassulta, se oikeasti toimii. Kokeile vaikka :)!

Maria Nilaa Lahdessa löytyy Sokokselta

Ota Sokos seurantaan täältä http://instagram.com/sokoslahti

https://www.facebook.com/sokoslahti/

* yhteistyössä Lahden Sokoksen kanssa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *