Kuluneen viikon fiiliksiä

Yllätyin iloisesti siitä miten tykätty 5x random facts postaus oli. Päätin, että jatkossa  kerron viikon kuulumisia, kohokohtia sekä haasteita säännöllisen epäsäännöllisesti.

Kulunut viikko oli ihana, koska pääsiäisloma. Se tuli todella tarpeeseen. Alkutalven haastava projekti töissä veti takin aika tyhjäksi. Ja pääsiäistä edeltävä viikko oli melko kiireinen sekin. Ehdin piipahtaa ennen töitä yhtenä aamuna Helsingissäkin Niki Newdin aamiaistilaisuudessa. Se oli varsinaista luksusta arkeen. Itselleni nämä erilaiset tilaisuudet ovat harvinaisempaa herkkua, lisäksi niihin ei ole Lahdesta aina niin helpoo poiketa. Ehkä siksikin niihin on aina niin ihanaa ja jännää päästä. Vaikka voin myöntää, että olen aika ujo, ja jännitän tällaisia tilaisuuksia ihan kamalasti :D. Niki Newdin tilaisuus oli ihanan lämminhenkinen ja rento, aamiaisherkkuineen.

Olen huomannut, että viimeaikoina tyytyväisyys omaan kehoon ei ole ollut ihan kohdillaan, jotenkin päässä on itsepintaisesti ajatus että pitäisi olla hieman hoikempi ja timmimpi. Ehkä se bikinikausi alkaa jo kummitella alitajunnassa. Olen lisännyt treenin määrää ja yrittänyt skarpata syömisten kanssa. Ei pitsaa ja pastaa ihan mielinmäärin. Pääsiäisenä en kuitenkaan jaksanut pingottaa syömisten kanssa, vaan söin niin paljon suklaata kun mieli teki. Saatiinpa myös syömään kevään ekan lehmuksen, sekä maistoin vihdoin Unicorn-Jättistä! Liikuttua tuli kuitenkin paljon enemmän kun normaalisti. Hävettää myöntää, mutta istumatyötä tekevänä, päivittäinen askelmäärä voi helposti jäädä alle 10 000 askeleen, huolimatta koirien lenkityksestä. Siinä olisi yksi skarppauksen paikka…Vapailla askelmäärä voi taas hipoa 20 000 askelta.

Mitään erityistä ohjelmaa ei meidän pääsiäiseen kuulunut, nukuttiin niin pitkään kun huvittaa, katseltiin leffoja ja sarjoja, ja tehtiin mun suosikkipuuhaa, eli palapeliä. 1500 palan urakka odottaa vieläkin. Otin asukuvia ja kuvituskuvia blogiin ihan urakalla, on vaikea uskoa että valoa riittää vielä töiden jälkeenkin. Talvella yrittää kuvata viikonloppuna monen päivän kuvat varastoon lyhyen valoisan hetken aikana. Tämä valo on vaan ihan parasta. Samoin se, että lenkillä voi bongailla jotain uusia kukkia ja kasveja maasta puskemassa joka aamu.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *