Lahti ei ole enää entisensä

Hey girl

Suomen Chicagoksi kutsuttu Lahti on mun kotikaupunki. Kun kertoo olevansa Lahdesta, Lahesta, saa aina jonkinlaisen reaktion."Eiks Lahti oo aika hurja paikka...?" No joo, kyllähän täällä sattuu ja tapahtuu, mutta ei tämä kyllä mielestäni mikään paheiden pesä ole. Itse kuvailen Lahtea lauseella "ruma, mutta sympaattinen".

Myönnän, että jossain vaiheessa tuntui että eihän täällä ole mitään, mutta hei, se ei enää pidä paikkaansa. Esimerkiksi Rautatienkatua etenemällä saat parhaita paloja Lahdesta. Mooster Denim-farkkuliike, ja lähellä legendaarinen klubi Torvi sekä Lamykin's Cookhouse, jossa  saat kaupungin parhaita kasvisburgereita (kuva alla). Roux, huippuravintola jonne tulee vieraita muista kaupungeistakin. Uusimpia tulokkaita on Horus Cafe & Eatery, jonka matcha lattea suosittelen lämpimästi.

Rautatienkadulla on myös Petit St. Louis, jossa on mm. ihania Support your Local -paitoja, ja Byredon tuoksuja. Tästä sivuun on Saha-pizzeria, josta saa kaupungin parhaat artesaanipizzat. Rautatiekadun toisen pään kruunaa kauniisti sisustettu helmi, Popot-ravintola.

Horus Café & Eateryn ihana sisustus

Sahan artesaanipizza, nam

Popot-ravintola 

Shoppailun: Petit St. Louis

Support your Local ❤️!

Ja on täällä paljon muutakin, niistä seuraavalla kerralla :).

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Wau! Tähän Lahteen pitää tutustua, oma Lahteni on parhaan ystävän kotitalo ja anoppila, ja ihanat nekin. Tämä kiinnostaa, kiitos :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Tämä on kyllä postiivinen suunta :)!

Niina Maria V.

Haha, reaktiot, joita lahtelaisuus aiheuttaa ovat oman kokemukseni mukaan samankaltaisia kuin vantaalaisuuden aiheuttamat kauhistelut :D sun postauksen innoittamana voisinkin tehdä koosteen Vantaan helmistä ;)

MarikaJohannaP
Hey girl

Ehdottomasti tarvitaan juttu Vantaan helmistä :)!

Kommentoi