Lahti ei ole enää entisensä

Suomen Chicagoksi kutsuttu Lahti on mun kotikaupunki. Kun kertoo olevansa Lahdesta, Lahesta, saa aina jonkinlaisen reaktion.”Eiks Lahti oo aika hurja paikka…?” No joo, kyllähän täällä sattuu ja tapahtuu, mutta ei tämä kyllä mielestäni mikään paheiden pesä ole. Itse kuvailen Lahtea lauseella ”ruma, mutta sympaattinen”.

IMG_4996.JPG

Myönnän, että jossain vaiheessa tuntui että eihän täällä ole mitään, mutta hei, se ei enää pidä paikkaansa. Esimerkiksi Rautatienkatua etenemällä saat parhaita paloja Lahdesta. Mooster Denim-farkkuliike, ja lähellä legendaarinen klubi Torvi sekä Lamykin’s Cookhouse, jossa  saat kaupungin parhaita kasvisburgereita (kuva alla). Roux, huippuravintola jonne tulee vieraita muista kaupungeistakin. Uusimpia tulokkaita on Horus Cafe & Eatery, jonka matcha lattea suosittelen lämpimästi.

IMG_4995.JPG

Rautatienkadulla on myös Petit St. Louis, jossa on mm. ihania Support your Local -paitoja, ja Byredon tuoksuja. Tästä sivuun on Saha-pizzeria, josta saa kaupungin parhaat artesaanipizzat. Rautatiekadun toisen pään kruunaa kauniisti sisustettu helmi, Popot-ravintola.

IMG_0096.JPG

Horus Café & Eateryn ihana sisustus

IMG_0172.PNG

Sahan artesaanipizza, namIMG_3740.JPG

Popot-ravintola 

IMG_0108.PNGShoppailun: Petit St. Louis

IMG_0117.PNG

Support your Local ❤️!

Ja on täällä paljon muutakin, niistä seuraavalla kerralla :).

Kommentit (4)
  1. Niina Maria V.
    23.3.2017, 20:52

    Haha, reaktiot, joita lahtelaisuus aiheuttaa ovat oman kokemukseni mukaan samankaltaisia kuin vantaalaisuuden aiheuttamat kauhistelut 😀 sun postauksen innoittamana voisinkin tehdä koosteen Vantaan helmistä 😉

    1. Ehdottomasti tarvitaan juttu Vantaan helmistä :)!

  2. Wau! Tähän Lahteen pitää tutustua, oma Lahteni on parhaan ystävän kotitalo ja anoppila, ja ihanat nekin. Tämä kiinnostaa, kiitos 🙂

    1. Tämä on kyllä postiivinen suunta :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *