Laveran uutuuspunat

Kesän lopulla on jälleen intoa ja kiinnostusta tutustua uuteen kosmetiikkaan, ja kuin tilauksesta Laveralta ilmestyi uutuushuulipunia. Uusi punavalikoima yllättää leikkisyydellään ja monipuolisuudellaan, ja olin todella ilahtunut kun sain näitä kauniita sävyjä blogiin testiin.

Ennen mustiin hylsyihin pakatut punat ovat pakattu tyylikkääseen valkoiseen hylsyyn, ja valikoima on laajentunut kermaisista punista, myös muutamaan mattasävyyn ja kevyeen ja kosteuttavaan Candy Quartz sävyyn.

Kuvasta löydät sävynäytteet alhaalta ylöspäin:

White Aura
Rosewater
Peachy nude
Peony
Smoked Rose
Retro Rose
Pink Grapefruit
Watermelon

Alla puolestaan sävyt huulilla. Kuvissa on täysin sama meikki ja sama valo. Ne ovat hyvä esimerkki siitä, miten huulipunan sävy vaikuttaa koko kasvojen ilmeeseen.

White Aura

Rosewater

Peachy nude

Peony

Smoked Rose

Retro Rose

Pink Grapefruit

Watermelon

Olin aluksi epäilevä kahden Candy Quartz -sävyn suhteen. Ne ovat karkkimaisia, vaaleita sävyjä, ja ajattelin että ne ovat liiankin trendikkäitä. Onneksi olin väärässä. Ne tekevät huulista mehukkaat ja luonnolliset, ja ne ovat upea lisä punien rinnalle. En tällä kertaa osaa valita suosikkisävyäni, koska pidän todella paljon kaikista uusista sävyistä. Raikasta arkipunaa etsivälle vinkkaisin Watermelonia. Luonnollisen meikin ystävä löytää omat sävynsä Peonystä ja Retro rosesta. 90-luvun meikkitrendejä fanittavalle suosittelen mattaa Smoked rosea tai Pecahy nudea. Pink Grapefruit sopii jokaiselle, samoin White aura ja Rosewater.

Laveran punat ovat pitkään olleet omia suosikkejani huulimeikeissä. Ne ovat luonnonkosmetiikkaa, eikä niitä ole testattu eläimillä. Laveran punat eivät myöskään kuivata huulia, ja se on iso plussa. Olen huulipunien suhteen ehdoton, ja haluan että ne ovat luonnonkosmetiikkaa, koska huulilta ainesosia päätyy suoraan elimistöön. (Eräässä tutkimuksessa todettu, että keskivertona naisen elimistöön saattaa päätyä elämän aikana noin 2 kg huulipunaa.)

 

 

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *