Leikkiotsis

Luultavasti jokainen jolla on joskus ollut otsatukka, tietää miten ärsyttävää sitä on kasvattaa pois. Ellei sitten otsiksesta ole tullut oma tavaramerkki.

Otsatukka oli pienenä ihan vakio, ja olen sen pätkäissyt itselleni monta kertaa aikuisiälläkin.

Se alkaa aina samalla tavalla, flirttailu otsisajatuksen kanssa: alan selata Pinterestistä otsatukkakampauksia ja mallailen hiuksiani, jotka ovat muuten juuri kasvaneet vihdoin edellisestä leikkauksesta.

Sitä unohtaa niin nopeasti asiat, jotka haluaa. Kuten sen miten monta kertaa otsatukka ärsyttää ja sitä väkertää jotenkin kiireaamuna.

Otsiksen viehätys taitaa piillä siinä, että sillä saa aikaan dramaattisenkin muutoksen ulkonäössä, melko pienellä vaivalla.

Ja aina kun alan kaivata muutosta, otsis on ekana mielessä.

Jos olet kuten minä, eli emmit vielä, kokeile leikkiotsista. Tee jakaus ja ota erilleen osiot joista leikkaisit otsatukan. Kiepauta osiota muutaman kerran ja kiinnitä se pinneillä pään sivulle. Toista samalle puolelle.

Kommentit (2)
  1. KatariiinaL
    6.8.2021, 11:25

    Voi otsatukka… mulla on käynnissä just poiskasvatus ja tekis niiin mieli leikata takaisin, koska tä välivaihe on niin kamala. Toisaalta jos leikkaan niin kyllästyn siihen sit viikossa. Huoh! 😄

    1. No sepä! Miten voikin olla niin ärsyttävä keksintö, ja aina, aina kun sen saa kasvatettua pois…alkaa se jahkailu 😅.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *