Lomalta palaava laiskiainen

En ole vielä kertaakaan pitänyt blogista yli neljän viikon taukoa! Kesäloman alkaessa kuvittelin, että saatan jopa kirjoittaa juttuja syksyn varallekin valmiiksi. Ottaisin aurinkoisena aamuna läppärin, kupin teetä ja istahtaisin kirjoittamaan kunnon flown inspiroimana. Hah, en koskenut läppäriin kertaakaan.

Taulujen maalaaminen on alkanut viedä ison osan ajasta, jota aiemmin käytin blogiin. Niin kävi lomallakin. Ja jos ollaan ihan rehellisiä, se inspiraatio flow ei tullut kertaakaan loman aikana käymään. Kirjoittamisen muodossa siis.

Joskus aiemmin pidin tiukkaa tahtia yllä, ja kirjoitin juttuja aikataulun mukaan. Olin päättänyt aiheet joista kirjoitan, ja niin tein.

Sellainen ei vaan enää tunnu yhtään omalta. Kun kirjoitan, kirjoitan siksi, että haluan, ja siksi että minulla todellakin on jotakin sanottavaa.

Minulle menestys ei merkitse täyttä kalenteria, kiirettä ja täysiä tehtävälistoja. Menestys on hyvinvointia. mielenrauhaa ja vapautta.

Olen myös pohtinut blogin tulevaisuutta. Kuinka paljon kannattaa käyttää aikaa tähän? Kuka tätä lukee? Kaipaisiko kukaan tekstejäni, jos en niitä enää tuottaisi? Tuotanko muille mitään arvoa blogillani?

Mietinpä jopa sitäkin, onko Hey girl enää nimi, joka kuvastaa blogia?

Tässä sitä ollaan isojen kysymysten äärellä.

Tiedän, että kaipaan muutoksia, ja haen niitä joka suunnalta. Ihastelen kollegan uutta lyhyttä tukkaa, kaverin rohkeaa uran vaihtoa, ja muistutan itseäni siitä, että en ole itsekään puu, joka on juurtunut paikoilleen.

Tämä on tällaista lomalta palaavan laiskiaisen pohdintaa, lämmittelyä ja paluuta kirjoittamisen pariin. Olisi ihana kuulla sinusta lukija, mitä kaipaat blogilta, minkälaisista jutuistani tykkäät eniten?

Aurinkoista ja ihanaa kesäpäivän jatkoa,

Marika

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. Täällä yksi lukija, joka mielellään jatkaisi ajatustesi ja ideoittesi lukemista! Sinulla näyttää olevan elämässä samanlaisia pohdintoja meneillään kuin itsellänikin, joten jo sen puolesta olisi kiinostavaa ja kivaa lukea tekstejäsi vielä tulevaisuudessa 🙂
    Selkeästi olet jonkinlaisten arvokysymysten ääreellä. Erityisesti ajan suhteen. Kirjoittaminen ja tekstin prosessoiminen vie helposti ainakin itselläni pitkiäkin aikoja (esim. juuri tämä kommentti, jota nyt kirjoitan,heh) ja aikaahan meillä on rajallisesti, joten ymmärrän hyvin pohdintasi. Kuulostaa siltä, että aiemmin blogin kirjoittaminen on ollut jossain määrin sinulle tavoitteellista ja suorittavaa toimintaa. On pitänyt saavuttaa jotain tiettyä, mitä on ehkä kuvitellut pitävänsä hyvänä ja arvokkaana? Enkä nyt väitä, että nämä olisivat olleet ainoat motiivisi kirjoittamisen ja bloggaamisen suhteen, mutta ehkä merkittäviä tekijöitä kuitenkin? Ainakin omassa elämässäni olen herännyt tämänkaltaisiin ajatuksiin.
    Koska tämä blogi on sinulle käsittääkseni harrastus, josta tauloutesi ei ole kiinni, kannustan kokeilemaan uusia juttuja rohkeasti! Oli kyseessä sitten harvempi kirjoitusväli tai totutusta poikkeavat aiheet tai mikä ikinä parhaalta sinusta tuntuukaan. Vaikka sitten ihan totaalinen tauko bloggaamisesta. Kirjoittamiseen kuitenkin kannustan niin itsekkäistä kuin epäitsekkäistä syistä: On mielenkiintoista ja kutkuttelevaa lukea samanhenkisten ihmisten ajatuksia ja kokemuksia. Kirjoittaminen tekee myös hyvää pääkopalle ja ainakin omalla kohdalla auttaa ajatusten järjestelyssä ja rauhoittamisessa.
    Jos vielä palaan tarkemmin asioihin, joista itse olen pitänyt blogissasi: Blogisi tekstit ovat rauhoittavia, täällä ei ole mainosta mainoksen perään ja hirvittävää määrää uusien vaatteiden ja tavaroiden tulvaa. Toki sinulta löytyy tuotesuosituksia, mutta sisältö ei ole kaupallisesti yliampuvaa. Tänne on myös hyvä tulla huonoa päivää karkuun, sillä tekstisi ovat kevyttä hyvän mielen luettavaa ja kuvasi ja maalauksesi viimeistelevät hyvän fiiliksen. Erityisesti blogissasi minua on puhutellut sen esteettisyys ja sen avulla se erottui aikanaan silmiini ja vei mukanaan.
    Mihin ratkaisuun ikinä päädytkin, niin varmasti ainakin saat siitä jonkinlaisen uuden näkökulman ja kokemuksen ja ainahan voi palata takaisin entiseen, mikäli uusi juttu ei tuntunutkaan omalta. Kokeilemalla selviää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *