Lovea hiuksille

IMG_6182.PNG

Olen aina haaveillut tosi pitkistä suorista hiuksista tyyliin Cher. Omat hiukseni ovat luonnonkiharat, kasvavat puoleen selkään ja ovat aika hallitsemattomat.

Hiukset eivät takkuunnu, mutta pörrööntyvät pienimmässäkin ilmankosteudessa. Rakastan kesää yli kaiken, mutta jos on kuumaa ja kosteaa, tulee hiuksistani kyllä elävästi Frendien Monica lomareissulla mieleen.

Suoristan hiuksia aika usein ja tuntuu, että varsinkin kesällä hiukset on aika kovilla. 

IMG_6183.PNG

Mä en ikinä skippaa hoitoainetta, useimmiten laitan hiuksiin myös naamion ja kookosöljyn annan vaikuttaa ennen pesua. Tiedän, että lämpökäsittelyjen skippaaminen auttaisi paljon, mutta yritän parhaani mukaan hoitaa hiuksia muuten.

Tallinnan reissulla löysin Davinesin, ja päätin ottaa näppäriä pikkupurkkeja kokeiluun.

Tässä olisi ideaa muillekin valmistajille. Ennen ison tuotekoon hankkimista on fiksua testata tuotetta. Näin välttyy isommilta hutiostoksilta. Mitä nämä eivät kylläkään olleet.

Ostin LOVE-linjan hoitoaineen ja LOVE Curlshiusnaamion. Kumpikin on kiharille ja pörhöisille hiuksille tarkoitettu.

Kummankin jälkeen hiukset tuntuvat pehmeiltä ja helpommin hallittavilta. En tiedä miten on mahdollista, mutta hiusten värisävy näyttää myös kirkkaammalta.

LOVE-hoitoaine siloittaa, ja kosteuttaa. Hoitoaine sisältää luomuoliivia ja sopii myös hiusten pidennysten kanssa käytettäväksi. Ei sisällä parabeenejä.

LOVE-hiusnaamio siloittaa ja syväkosteuttaa, sisältää manteliuutetta. Annan sen vaikuttaa täydet 15 min.

Tuotteet ovat Zero Impact-tuotteita. Davines  on mukana Zero Impact -projektissa, jossa keskitytään vähentämään ja kompensoimaan hiilidioksidipäästöjä. Tuotteiden valmistuksessa käytetään energiaa, jonka tuotannossa on käytetty ainoastaan uusiutuvia luonnonvaroja, ja he käyttävät vain FCS-sertifioitua paperia. Davinesille luonnonmukaisuus on muutenkin tuotteissa tärkeää. Mikä tietenkin on mun silmissä iso plussa :).

IMG_6184.PNG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *