Lovefresh <3

D0458E85-38B4-498A-BBFF-93BBEC795753.jpeg

41D84FF8-7648-4D15-AE10-EF3A3F73252C.jpeg

Kuten olen aikaisemminkin maininnut, itselleni yksi vaikeimmista kosmetiikkatuotteista vaihtaa luonnonkosmetiikkaan, oli deodorantti.

Joko niissä oli epämiellyttävä tuoksu tai sitten ne olivat täysin tehottomia.

Olin löytänyt oman suosikkini, mutta kun löysin tämän kanadalaisen Lovefresh-merkin, kiinnostuin heti.

Lovefresh on 100 % luonnontuote, se ei sisällä alumiinia eikä talkkia.

Lovefreshiä kuvaillaan näin ”Lovefresh on hauska ja eloisa luonnonkosmetiikkasarja, jonka perustajan Stacey Davisin päämäärä on saada kaunis, hehkuva iho ainoastaan luonnollisten ainesosien avulla. Sarja on saanut alkunsa Davisin itsensä nimeämän ”keittiökemian” seurauksena – Davis kokeili erilaisia yhdistelmiä omassa keittiössään, kunnes huomasi luoneensa aidosti toimivia tuotteita. Hän onkin itse edelleen mukana tuotannon jokaisessa vaiheessa”. Eloisuus näkyykin ihanissa pakkauksissa jotka ovat kuin karkkia, sekä runsaassa tuoksuvalikoimassa.

9404462E-04E7-4E47-A2FB-019E2B67B035.jpeg

Sain testiin neljä matkakokoista dödöä, ja tämä matkakokoinen tuote on itseasiassa loistava idea. Voi edullisesti testata onko tuote mieleinen, ja sitten hankkia halutessaan isomman koon. Matkakoko voi sitten kulkea vaikka mukana. Plussaa myös siitä, että saatavilla on tuoksuton versio.

Otin testiin ekaksi sitruunantuoksuisen sekä tuoksuttoman dödön. Ja nyt on kyllä sellaiset testikelit, että erottuu hyvät deodorantit huonoista. 

Vaikka olen hikoillut todella paljon, olen pysynyt hyväntuoksuisena koko päivän. Lisäämättä dödöä missään vaiheessa päivää. Tykkään tuotteiden pehmeästä, voidemaisesta koostumuksesta. Näitä on helppo käyttää, ne eivät sotke, ja ovat ehdottomasti tähän astisista luonnonkosmetiikka deodoranteista paras kokeilemani merkki. Jatkoon!

438C7B8C-E96F-4D57-A9BF-7026D4CFC8E9.jpeg

8E2CE176-7469-44AF-AA11-0BA2FD5AC86F.jpeg

Lovefreshin löydät täältä https://naturelle.fi/collections/lovefresh

* tuotteet saatu testiin blogin kautta

Kommentit (4)
  1. Oon itsekin suunnitellut vaihtavani normideodorantin luonnonkosmetiikan vaihtoehtoon, joten kiitos suosituksesta! Täytyypä tsekata tää merkki 🙂 Nuo on niin kauniin näköisiäkin!

    1. Nää on kyllä herkullisia :). Ja tykkään siitä että on pieniä kokoja tarjolla ett voi testata ensin tykkääkö vai ei. 

  2. Tosi kauniinnäköisiä ja houkuttelevia tuotteita! Minäkin kaipaisin deodoranteissa luonnonkosmetiikkaa, sillä kainaloiden iho kärsii alumiinista ja muista aineista :/

    1. Tää on kyllä tutustumisen arvoinen. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on alunakivi. Sekin 100% luonnontuote, olen sovellut sitä myös kaikkiin hyönteisten puremiin kesällä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *