Löydät mut täältä

Ihanaa jos olet löytänyt tiesi tänne blogiin. Kun aloitin kirjoittamisen, mietin että lukeekohan tätä kukaan, koskaan?  Enhän ole mikään maailman lahjakkain tekstintuottaja, halusin vaan kirjoittaa, ja jakaa ajatuksiani, inspiraatiotani ja myös tietoa mm. luonnonkosmetiikasta. En osannut itseasiassa edes kuvitella miten paljon innostun kirjoittamisesta. Usein toivon että voisin tehdä sitä enemmänkin! Kuvittelin että oman blogini pääpaino on kuvissa, mutta on usein käynyt niin, että teksti on syntynyt ennen kuvia, jotka ovat sitten vaan koriste kakun päällä (kuten tässäkin jutussa!).

Se mikä myös innostaa kirjoittamaan on tieto siitä että joku muukin kun työkaveri ja puoliso lukevat näitä tekstejä. Sydämeni sykähtää joka kerta kun huomaan että saan kommentin, joskus vastaan niihin valitettavan myöhässä. Johtuen tosin vain siitä, että haluan vastata jokaiseen kommenttiin ajatuksella. Ovathan ne blogini suola.

Kuten sanoin, ihanaa jos olet löytänyt tänne. Jos haluat seurata bloagiani jatkossakin, haluan tehdä sen sinulle mahdollisimman helpoksi.

Löydät mut täältä:

Postaan aina uudet jutut Instagramiin sekä Facebook-sivulleni.

https://www.instagram.com/heygirlblogi/

https://www.facebook.com/Heygirlblog/

Seuraaminen on myös helppoa Bloglovinin puolella, jonne kaikki jutut päivittyvät automaattisesti

https://www.bloglovin.com/blogs/hey-girl-19831417

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *