Lumene-tyttö

IMG_0478.JPG

Lumenen brändiuudistuksesta lukiessa ja uusia mainoksia katsellessa mun ensimmäinen reaktio oli vau! Tässä on niin upea kokonaisuus, tuotteet, pakkaukset ja mainosmateriaalit, että tällaista brändiä voi viedä minne vaan.

Seuraava ajatus oli apua! Mitä mun vakkarituotteille käy. Lumenen seerumi, meikinpoistoaine, CC-voide ja moni muukin tuote on kuulunut mun meikkipussiin jo kauan.

IMG_0480.JPG

Varmuudeksi ostin muutamia tuotteita varastoon. Tavallaan turhaan. Uudistuneet tuotteet on kuin entisiä, vaan parannelluin ominaisuuksin.

IMG_0481.JPG

Glow boostin edeltäjä on ollut mun vakkariseerumi jo ikuisuuden, ja myös jatkossa mennään oranssin pullon voimalla. Tämä toimii niin hyvin meikin allakin ja kuivuu supernopeasti. Glow reveal-kosteusvoide hurmasi mut heti ensimmäisen näytekokeilun jälkeen. Musta vaan tuntui että iho oli ihan erituntuinen kun yleensä, hehkuva ja tosi napakka,

IMG_0479.JPG

Ripsiväriä tuskailin eniten. En oikein tiennyt mitä ottaisin, mutta päädyin tähän Nordic noir deep impact -ripsariin. Se on todellakin mustaakin mustempi, ja yksi kerros riittää hienosti. Lähtee silti helposti pesussa pois. Ja siis tuoksuu ihanalle.

IMG_0482.JPG

Tykkään myös näissä kaikissa tuotteissa parabeenittomuudesta ja kotimaisuudesta. Seuraavaksi testiin menee paljon kehuttu väriseerumi.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *