Luonnonkosmetiikkamessujen anti

Viime viikonloppuna pyörähdin luonnonkosmetiikkamessuilla Kattilahallissa Helsingissä. Tämä oli itselleni toinen kerta messuilla, ja tällä kertaa nautin siitä, että messuilla ei ollut niin kova tungos kun edellisellä kerralla.

Yleisfiilis messuista

Suurin plussa messuilla oli mielestäni kotimaiset luonnonkosmetiikkabrändit. Miinusta annan siitä, että muutamalla osastolla tuli ikävä tunne, kun myyntipuhe ja tuputtaminen alkoi saman tien, eikä väliin meinannut saada sanaakaan. En usko siihen, että koko tuotesarjan ostaminen kerralla, tarjouksella on välttämättä hyvä idea. Ei ole mitenkään taattua että jokainen viidestä tuotteesta on juuri sulle sopiva, vaikka yksi olisikin ihan helmi. Ja kukaan ei tarvitse kaappiinsa sataa purkkia ja purnukkaa. Niitä ei ehdi edes ikinä käyttää loppuun.

Luonnonkosmetiikka on ihan parasta, mutta sitäkään ei tarvitse ostaa ylenmäärin. Tosin NHS:n osaston -40 % tarjoukset ovat ihan lyömättömiä, kynnys kokeilla luonnonkosmetiikkaa madaltuu huomattavasti.

Suomalainen luonnonkosmetiikka

Uusista brändeistä itselleni jäi eniten mieleen Hetkinen. Osasto valloitti pelkistetyllä tyylillään ja puisilla tyylikkäillä pakkauksillaan. tuotevalikoimassa oli mm. huulivoidetta ja vartalovoidetta. Kaikki tuotteet ovat pakattu täysin puisiin pakkauksiin. Männyn sydänpuuhun, jolla on baktereja tuhoava vaikutus, täydellinen pakkausmateriaali kosmetiikan säilytykseen. En tajunnut ottaa kunnollisia kuvia kaikelta innostukseltani, joten alla oleva kuva on lainattu Hetkisen verkkokaupasta.

Toinen kiinnostava uutuus itselleni oli Anumati Naturals. Anumati Naturalsin ihonhoitotuotteet ovat vegaanisia, luomua ja niin pelkistettyjä kun mahdollista, He ovat ensimmäinen tuotesarja Suomessa, jolle on myönnetty Made safe-serfitikaatti. Koska kasvosuihkeeni on loppumetreillä, ostin suihkemuodossa olevan rauhoittavana kasvoveden testin.

Vanhat tutut

Olen löytänyt muutamia kestosuosikkejani messuilta, Naturellement Bion osastolta, kuten Sabe Massonin tuoksun, sekä Le Baume Integral-monitoimivoiteen. Le Baume Integral-sarjan kahta muuta voidetta kävin nytkin testailemassa. Pakko sanoa että sarja on poikkeuksellisen hyvä. Oma ihoni on pysynyt läpi talven erittäin kosteutettuna ja hyvässä kunnossa tämän voiteen avulla. Mukaan lähti Marius Fabren hunajantuoksuisia uutuuksia joista on luvassa ihan oma postaus.

NHS:n osastolla kannattaa aina poiketa, edellä mainittujen superalejenkin ansiosta. Osastolla on yleensä myös uutuuksia. Valkaiseva hammastahnani oli lopussa, joten oli loistava tuuri että Laveralle oli tullut valkaiseva hammastahna. Ostin sitä testiin. Samoin Benecosin aurinkopuuterin California nights, joka on ollut usein loppu verkkokaupasta. Sävyt ovat herkulliset.

Kommentit (2)
  1. Tiedän tasan tarkkaan mitä osastoa tarkoitat tuolla tuputtamisella, ja meille kävi kyllä ihan sama juttu. Mielestäni messuilta on nimenomaan kivaa hankkia tuotteita eri merkeiltä ja testailla kaikenlaista, eikä niin, että ostaisi yhtä, itselle täysin uutta merkkiä hirveän määrän purkkeja melko isoon hintaan. 🙁

    1. Just näin, ja jotenkin se ei sovi siihen luonnonkosmetiikan maailmaan se tuputus.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *