Luottoluonnonkosmetiikkaa

Halusin pitkästä aikaa tehdä postauksen tuotteista, joita ostan aina uudelleen ja uudelleen. Nämä ovat siis sellaisia tuotteita, joita hankin kun vanha kappale on loppumaisillaan, tai ostan jo valmiiksi toisen kappaleen varastoon.

Ne ovat kaikki luonnonkosmetiikkaa, ja sellaisia valintoja joiden olen kokenut olevan vaan niin hyviä, etten edes harkitse mitään uutta niiden tilalle.

Laveran huulimeikit

Laveran huulipunat ja rajauskynät ovat loistavia. Sävyt ovat kauniita ja punat eivät kuivata huulia. Punat ja rajauskynät pysyvät huulilla todella hyvin. Omat suosikki sävyni ovat Frosty Pink, kaunis ruusukulta ja Soft Apricot, raikas persikkainen sävy. Rajauskynistä Apricot on suosikkini.

Zuiin poskipunat

En tiedä on ajatus siitä, että Zuiin meikit valmistetaan osittain kukkasten  terälehdistä, vaikuttanut alitajuisesti, mutta Zuiin tuotteet ovat vaan kovin hurmaavia. Ne ovat toimivat ja laadukkaita. Zuiin poskipunat ovat itselleni täydellisen sävyisiä, ja olen kuluttanut useamman poskipunan sävyssä Mango ja Peach. Nytkin kovassa käytössä on Peach, kaunis, hehkuva ja luonnollinen persikkainen sävy, joka sopii poskien lisäksi myös luomille.

Laveran kulmageeli

Laveran kulmageelit ovat hurjan hyviä. Ruskeaa kulmageeliä on kulunut useampi putkilo. Geeli on luonnollinen, ja  järjestää kulmat kauniisti. Iso plussa siitä, että geeli on helppo ostaa kauppareissulla, koska sitä saa lähes joka marketista.

Avrilin puhdistusvaahto

Puhdistustuotteilta vaadin erityisesti yhtä itsestäänselvää asiaa: kovaa puhdistustehoa. En iltaisin halua käyttää loputtomasti aikaa meikkien puhdistukseen. Puhdistan kasvot ensin öljypohjaisella tuotteella, sitten vaahdolla. Haluan että kasvot ovat puhtaat, mutta ne eivät saa olla kuivat ja kiristävät. Avrilin puhdistusgeeli täyttää nämä kriteerit. Lisäksi se on riittoisa, edullinen ja saatavilla marketeissakin.

Muita luonnonkosmetiikan brändejä jotka kuuluvat luottotuotteideni listalle ovat Organic Shop, Mossa ja Centifolia. Näillä merkeillä tuotteet ovat aina taattua laatua.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *