Maailman helpoimmat kiharat

Etsin aina uusia tapoja muotoilla hiuksiani ilman lämpöä. Luonnonkiharan hiukseni kunnolle ja kasvulle lämpömuotoilun jättäminen on ollut yksi tärkeimmistä teoista. Luonnonkiharani on siitä haasteellinen, että se kaipaa jonkinlaista muotoilua, muuten kihara ei vaan näytä hyvältä, ja sen pinta on kovin pörröinen. Varsinkin kosteat ja kuumat kesäpäivät tuovat hiusteni hankalimmat piirteet esiin.

Löysin tämän hiusvinkin Tiktokista (mistäpä muualtakaan), ja otin sen heti kokeiluun.

  1. Tee nämä kieputusletit, kun hiukset ovat vielä hieman kosteat.
  2. Tee keskijakaus, ja harjaa, kampaa, selvittele hiukset kevyesti. Levitän tässä vaiheessa itse hiuksiini hieman öljyä. Jos hiukset kaipaavat muotoilutuotetta pohjalle, sekin kannattaa levittää tässä vaiheessa.
  3. Jaa hiukset kahteen osaan toiselta puolelta päätä, ja lähde kieputtamaan niitä kierteelle. Ota hieman lisää hiuksia mukaan nippuihin kun etenet, samoin kun tekisit lettiä. Kiinnitä hiusten pää hiuslenksulla.
  4. Toista sama toiselle puolelle päätä.
  5. Mitä tiukemmat kierteet hiuksille teet, sitä pienemmät kiharat. Teen itse melko väljät kierteet, koska haluan enemmänkin rennot laineet.
  6. Anna hiusten kuivua. Kun hiukset ovat kuivat, avaa ”letit” ja haro kiharat auki sormin.

Toki hiukset voisi myös letittää tavallisesti, mutta siitä tulee ainakin omiin hiuksiin sellaiset pienemmät kiharat. Tällä tekniikalla saat enemmänkin sellaiset kauniit ja rennot laineet.

Nämä ovat kesällä täydelliset, koska voit laittaa kierteet aamulla, ja pitää niitä vaikka rannalla, ja saat illaksi täydelliset laineet hiuksiisi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *