Maailman ihanin tatuoija

IMG_5327.PNG

Mä olen onnekas koska mun tielle vaan osuu ihan hirveän hyviä tyyppejä, lahjakkaita, mukavia ja ihan ihme supertapauksia. Osan olen löytänyt mun kauneusguru Kati Mouhun kautta. Kun Kati suosittelee niin kannattaa kuunnella. Enkä arastele yhtään käyttää sanoja maailman paras tässä yhteydessä, koska en vaihtaisi näitä tyyppejä mihinkään.

Mulla oli tatuoijan kanssa tämä tuuri matkassa ( sekä Kati). Tässä liikutaan niin henkilökohtaisella ja tärkeällä alueella, että kannattaa suhtautua aika kriittisesti ja harkiten siihen kenet iholleen laskee. Sekä miettiä minkälaista jälkeä haluaa ja sitten tutustua eri tyyppien käden jälkeen.

IMG_5329.PNG

Löysin siis Tuulin. Tuuli Rongas on lahtelaisen CustomX-tatuointistudion tatuoija. Heti kun näin hänen tekemiä juttuja mietin vaan, että apua miten lahjakas! Tuuli piirtää mielettömän kauniita juttuja, joten kannattaa hyödyntää häntä jo tatuoinnin suunnitteluvaiheessa. Näin saat just sellaisen kuvan kun olet halunnut, eikä toista samanlaista tule vastaan.

IMG_5328.PNG

Tykkään myös todella paljon Tuulin työskentelytavasta. Hän on rauhallinen ja tekee todella taitavasti kivuliaankin kohdan.

Tuulin löytää mm. Instagramista jonka kautta häneen saa yhteyden http://instagram.com/tuulirongastattoo 

Henkilökohtaisesti tulisin hänen penkkiinsä vähän kauempaakin, ja Lahteen on helppo tulla joka puolelta.

Kommentit (2)
  1. Ompa kauniita tatuointeja! Minullakin on viisi tatuointia. Tykkään hirmuisesti! Nuo kuvat kelpais mullekin!!

    1. Tuuli on kyllä todella lahjakas 🙂 !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *