Maailman vihrein shampoo!

IMG_5067.JPG

IMG_5091.PNG

Luonnonkiharien, hankalien hiusten omistajana, olen aina kiinnostunut uusista hiusjutuista. Mulla kävi loistava tuuri ja sain kutsun O’right-tuotesarjan Suomen lanseeraukseen, Qhairiin Kamppiin.

IMG_5092.PNG

En ollut kuullut tästä sarjasta aikaisemmin, ja odotinkin kiinnostuneena mitä on luvassa. Maailman vihrein shampoo lupaa nimittäin aika paljon.

IMG_5096.PNG

Okei, olin ehkä aika myyty jo tarjoiluista…kun mun eteen lyödään herkkupöytä, mä olen taivuteltavissa helposti.

IMG_5098.PNG

IMG_5099.PNG

No, sitten esittelypuheen alkaessa mukaan astuu vielä jääkarhut, jotka ovat brändiin kuuluva eläin. Take my money…

O’rightin esittelypuhe jonka piti Steven Ko, yrityksen CEO, oli kiehtova ja inspiroiva. Yritys oikeasti toteuttaa vihreää, kestävän kehityksen ajatusta kaikissa vaiheissaan.

IMG_5097.PNG

Tuotepakkaukset biohajoavat puolessa vuodessa, ja niissä jokaisessa on puun tai kukkien siemeniä! Yritys käyttää kasvismusteita, bambukorkkeja ja mm. kahvinporoja. Pakkaukset ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja tavoitteena on vähentää jätettä ja hyödyntää maapallon resursseja järkevästi. 

IMG_5093.PNG

IMG_5094.PNG

O’rightin pääkonttori Taiwanissa on maan ainoa yritys jolla on Green company label. Pääkonttori toimii täysin tuuli- ja aurinkoenergialla. Toimintaan käy vuosittain tutustumassa kymmeniä tuhansia vieraita ja yrityksiä Toyotasta Ali Babaan.

IMG_5095.PNG

Tuotteet ovat tietenkin valmistettu saman ideologian mukaisesti, ne ovat 98 % luomua ja ns. 8-free, eli eivät sisällä hormonihäiritsijöitä, parabeeneja, formaldehydiä, väriaineita, ftalaatteja, sulfaatteja, sakeutusaineita, etyleenioksisdia eikä sen johdannaisia. Tuotteiden vaahdotusaineet ovat turvallisia. Tässä kohtaa tulee jälleen kerran mieleen se, että on hyvä miettiä että mitä vartalolleen ja hiuksiin laittaa, sekä myös huomioida mitä huuhtelee viemäriin. 

IMG_5100.PNG

Tuotevalikoimasta luonnonkiharalle hiukselle sopii parhaiten sarjan bambutuotteet jotka ovat kosteuttavimpia.

Suosittelen tutustumaan tuotteisiin ja yritykseen, tästä voi saada inspiraatiota omaankin tekemiseen sekä samalla upeat hiukset.

IMG_5101.PNG

Kuka haluaa kuulla miten tuotteet pärjäävät testissä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *