Magic of I

Minussa asuu pieni hippi, joka kaipaa elämäänsä hieman taikaa ja mystiikkaa. Tämä hippi taisi olla tekemässä myös ostopäätöksiä, kun tilasin keväällä Embroselifen verkkokaupasta vuosikalenterin nimeltä Magic of I. En voinut vastustaa alennuksessa olevaa äärettömän kaunista, valkoisesta vegaaninahasta kullatuin koristein viimeisteltyä vuosikalenteria. Olin (vakaasti sitä mieltä, että paperiset kalenterit ovat niin turhia, enkä enää ikinä sellaista tarvitse. Hah, olin jälleen kerran väärässä.

Magic of I on tällaisen keittiöhoroskooppi-intoilijan unelmakalenteri. Siihen voi mm. piirtää oman astrologisen karttansa. Muutenkin astrologinen näkökulma on vahvasti läpi koko kalenterin. Toki kalenteria voi käyttää ihan kuten mitä tahansa planneria, mutta tavallaan tämän ihanuuden koko idea menee silloin hukkaan. Kalenterissa on jokaiselle kuukaudelle aloitussivu, jossa kerrotaan tärkeät kuun vaiheet ja siirtymät. Englanninkieliseltä nimeltään se onkin Astrological Planner, eikä mikään tylsä vuosikalenteri.

Kalenterissa on myös tilaa suunnitelmille, unelmille, tavoitteille, sekä vuositasolla, että viikkotasolla. Kokonaisuutena siinä on niin paljon sisältöä, että tuntuu välillä melkein pahalta ettei ehdi hyödyntää kalenteria enempää. Yhdistelmä käytännön ohjausta arkeen, sekä ihanaa mystistä maailmaa, on täydellinen.

Olen odottanut vuoden 2021 kalenteria kuin kuuta nousevaa, ja vihdoin sen voi Embroselifelta ennakkotilata.

Kommentit (2)
  1. Ei jumpe, miten upea kalenteri!! Kiitos vinkistä, en ollut tuommoisesta ennen kuullutkaan. Nyt pääsee ehdottomasti vahvasti harkintaan! 🙂

    https://www.jennahola.fi/

    1. Tämä on kyllä aivan mielettömän ihana :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *