Meikkipussin starat

IMG_1290.JPG

Ajattelin jakaa meikkipussin tämän hetkisen kovan kärkikolmikon.

Meikkipussissani on pääasiassa kolmea brändiä, Lumene, Urban Decay ja NYX. Ja yksikään Urban Decayn tuote ei ole ollut pettymys. Ei yksikään.

Tässä vaiheessa vuotta kaipaa jo väriä kasvoille, joten kärkisijan vie UD:n aurinkopuuteri. Sopivan matta, ja tällä saa luonnollisen sävyn kasvoille. Tuote on myös kestävä, tätä on sudittu vaikka kuinka eikä pohjaa näy vieläkään.

IMG_1289.JPG

Kakkossija menee myös UD:n tuotteelle. Tämä pohjustustuote on ässä. Toinen putkilo jo menossa. Pohjustan tällä arkena kasvojen t-alueen ja luomet. Hyvänä päivänä tämä riittäisi pelkästään kasvoille. Tekee mattapinnan, mutta on kevyt ja levittyy täydellisesti. Tämä on myös riittoisa, ja hinta-laatusuhde on perfect!

IMG_1287.JPG

Kolmossija menee todellisille yllättäjille. H&M:n luomivärit on ihan loistavia. Kuvassa sävyt eivät pääse täysin oikeuksiinsa mutta tässä on ihanat pehmeä persikka ja pinkki. Olen käyttänyt näitä silmämeikissä päivittäin, pinkkiä olen laittanut myös poskille korostuksena, sekä huulille punan päälle. 

Tätä kirjoittaessa tuli mieleen että UD:n tuotteet taitavat tarvita ihan oman juttunsa <3!

Kommentit (2)
  1. Ne on, ja kun ne on aika edullisia, voi kokeilla vähän erikoisempiakin sävyjä.

  2. Minä olen kanssa tykästynyt H&M:n luomiväreihin. Toki mulla on paljon muitakin, mut ne on siellä joukossa ihan kiva lisä. Suomalainen Lumene on <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *