Meikkivinkit jotka oikeasti toimivat

Maailma on pullollaan meikkivinkkejä ja erilaisia tutoriaaleja. jos saisin euron jokaisesta vinkistä jonka olen nähnyt, voisin varmaan jäädä eläkkeelle. Meikkini ovat tosin edelleen vaan ihan ok, kaukana täydellisestä, parhaina päivinä aika kivoja.

Monet vinkit unohtuvat pian niiden epäkäytännöllisyyden tai monimutkaisuuden takia. Kajalin levittäminen ripsien tyveen näyttää tosi kauniilta, mutta sen poistaminen väsyneenä arki-iltana…aijai. Kylmät lusikat varmasti laskevat aamulla turvotusta silmien alla, mutta mun jääkaappiin ne lusikat unohtavat kulkeutua aamuiksi.

Onko vinkeistä siis mitään hyötyä tavalliselle meikkaajalle? Onko vinkkejä joita jaksaa arjessa noudattaa? Mikä toimii kun meikkiin on aikaa 15 minuuttia eikä sekuntiakaan enempää?

Nämä vinkit ovat jääneet käyttööni, koska ne toimivat.

  • Jos haluat, että ripset pysyvät taivutettuina ja kaarevina koko päivän, käytä vedenkestävää ripsiväriä. Se ”lukitsee” ripset asentoonsa, ja ne ovat vielä illallakin kauniit ja kaarevat.
  • Jos haluat hieman näkyvämmät huulet, rajaa huulet hieman yli. Tämä on vanha vinkki, mutta oikeasti hyvännäköisen lopputuloksen saat, kun rajaat yli vain huulten reunoilla, ei keskellä. Lopputulos on luonnollinen ja tasapainoinen.
  • Hanki lempparimeikkivoiteesi kahdessa eri sävyssä, sellainen joka toimii iholla kun se on kesällä, ja sellainen joka toimii talvella ihon ollessa kalpeimmillaan. Näillä saat ympärivuoden sekoitettua iholle just eikä melkein sopivan sävyn.
  • Useimmiten tummaruskea, -sininen ja -lila toimivat rajauksessa mustaa paremmin, koska sävyt ovat kovaa mustaa pehmeämpiä.
  • Huulipuna on paras poskipuna. En ole aikoihin hankkinut uusia poskipunia, koska huulipunat taipuvat täydellisesti myös poskipunaksi, ja sävy on automaattisesti mätsätty huulipunaan sopivaksi.
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *