Midi love

 

306B410D-9BB3-4F32-8A08-ACCDF27E3BB1.jpeg

941A9190-D407-47D4-894A-4EEF999E6A19.jpeg

550BD397-BFD5-4169-9411-F52C533EA4B3.jpeg

Tunnustan heti alkuun: ostin Monkin vihreän pliseeratun midihameen…vaikka mun ei pitänyt ostaa mitään uutta tänä syksynä. Rakastuin vaan tähän hameeseen ja väriin ihan silmittömästi. Ja se on vaatekappale jota tekee mieli käyttää joka päivä. Kaiken kanssa: bleiserin, collegen, villapaidan, topin, en äkkiseltään keksi mitään minkä kanssa se ei sopisi. 

Kartoin midimittaisia hameita pitkään koska niin monesti kuulin että ne korostavat paksuja pohkeita ja eivät sovi lyhyelle. Nyt otan menetyn ajan korkojen kera takaisin. Tämä on myös hyvä muistutus siitä että kannattaa luottaa pukeutumisessa omiin vaistoihin ja valita vaatteita jotka ovat hyväntuntuisia päällä, eikä noudattaa kuuliaisesti jonkun toisen keksimiä sääntöjä. Pieni kapinallisuus kannatta aina ;).

Vaatteiden oston suhteen lupaan palata ruotuun välittömästi. Ihanaa maanantaita!

Keeping it short and sweet. I love midi skirts. I was supposed to not to buy new clothes this autumn but this green Monki skirt got the best of me.

Some ”clothing rules” state that midi skirts accentuate thick calves and do not look on short girls…but I got to disagree. I think these rules are meant to be broken and you should always wear what makes you feel good. Always be a little rebellious.

And have a great monday :)!

 

Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *