Mitä hiustuotteita käytän?


Viimeaikoina minulta on kysytty usein, että mitä hiustuotteita käytän.

Olen ollut rennolla curly girl metodilla toukokuusta alkaen. Sovellan metodia sopimaan omaan arkeeni, eli t-paidoilla ploppaukset sun muut saavat kiireessä jäädä.

Itselleni tärkein muutos metodissa on ollut hiusten lämpölaitteilla käsittelyn lopettaminen. Ennen latvat olivat todella kuivaa ja hentoa, eikä hiusten kasvu näkynyt missään. Loppujen lopuksi hiukseni eivät myöskään olleet kovin usein edukseen suoristettuna. Joten tuotteita melkein tärkeämmäksi nostan hiusten ilmakuivaamisen, ja muotoilun ilman lämpöä. Varsinkin jos kaipaa hyväkuntoista pitkää hiusta. Luonnonkihara on kuivan ja pörröisen näköinen helposti ilman kuivattavia käsittelyjäkin.

Pesen hiukset kaksi kertaa viikossa, tarvittaessa shampoolla ja toisen kerran hoitoaineella. Shampoona tällä hetkellä on  Four reasonsin kosteuttava Moisture-shampoo ja hoitoaineena kosteuttava XZ Kanerva-hoitoaine. Kanerva-hoitoaine on ollut todellinen yllättäjä. Edullinen markettituote, josta taitaa olla kolmas pullo menossa. Naamiona on myös Four reasonsin kosteuttava naamio. Four reasonsin luonnonkosmetiikkatuotesarja on todellinen voittaja, jokainen tuote on laadukas ja toimiva.

Ennen shampoopesua annan kookosöljy naamion vaikuttaa useamman tunnin.

Tehohoitona latvoille on Briogeon hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tämä tuote tekee ihmeitä hapsottaville latvoille.

Kun hiukset ovat pyyhekuivat, puristelen niihin Less is Moren Flower whipiä, ja suihkutan Four reasonsin Color Mistiä. Four reasonsin geelin sekaan laitan muutan tipan Moisture Oilia ja puristelen seoksen hiuksiin.

Moisture oil on todella hyvä kiillon antaja, ja se siloittaa karheita latvoja, tekemättä hiusta rasvaisen tuntuiseksi. Samalla se keventää geelin koostumusta.

Nostan osan hiuksista kuivumaan takaraivolle hiuskammoilla.

Joskus letittän hiukset kosteana, varsinkin jos kaipaan pientä napakkaa kiharaa.

Pesujen välissä virkistän kiharaa Color mistillä ja vedellä.

Lue muut kihara-aiheiset postaukset:

https://www.lily.fi/blogit/hey-girl/kuukausi-curly-girl-metodia/

https://www.lily.fi/blogit/hey-girl/vielako-olen-curly-girl/

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *