Mitä odotan valkokankaalle

AStarIsBorn_800b.jpg

Kesällä olen todella huono lähtemään leffaan. En halua tuhlata hetkeäkään sisätiloissa, ellei ole kyseessä joku ihan must-see elokuva. Sellaisia ei viime kesänä ollut.

Syksy ja talvi tarjoavatkin sitten senkin edestä katsottavaa. Eniten kuitenkin odotan tätä yhtä.

AStarIsBorn_800d.jpg

A Star is Born.

Taisin kuulla tästä elokuvasta ekan kerran kun näin Lady Gagan IG:ssä hänestä lähes tunnistamattoman mustavalkokuvan, ja selvittelin että mitäs tämä on. Näin leffan trailerin ja olin ihan myyty. Mulla tulee kylmiä väreitä kun katson mitään tähän leffaan liittyvää. Bradley Cooperin ja Lady Gagan välinen kemia on käsin kosketeltavaa. Tarina nuoresta tähteyteen nousevasta naisesta on mielenkiintoinen ja kun tähän vielä lisätään Gagan upea lauluääni, mitä muuta leffalta voi enää pyytää? Uskon että leffan soundtrack tulee olemaan ihan timanttia. Puhumattakaan lukuisista asuinspiksistä joita leffasta voi ammentaa.

En ole yleensä musikaalien ystävä, mulla on jäänyt kammo jostain kammottavasta leffasta jossa törähdetään laulamaan milloin missäkin kohtaa…mutta rakastan elokuvia jotka liittyvät musiikkiin, esimerkiksi elämäkertatyyliin tai tapahtumapaikkoihin.

Silti huolimatta ennakkohehkutuksestaan Bohemian Rhapsody ei herätä mussa mitään mielenkiintoa, en oel koskaan ollut mikään Queen fani, ja ehkä joskus tulee vaan vastareaktio kun jotain asiaa ns. ylihehkutetaan.

Sen sijaan olen kyllä ihan tohkeissani Elton Johnista kertovasta Rocketmanistä jonka ensi-ilta on 31. toukokuuta 2019. Ai että!

 

Mitä leffoja sä odotat?

 

Kommentit (4)
  1. Oi vau! Minulta on mennyt tieto Gagan ja Cooperin tähdittämästä leffasta aivan ohi ja innostuin heti. Vaikka tätä ”en laula omia laulujani” -laineja on ennenkin nähty, uskon näihin näyttelijöihin.

    1. Mä uskon kanssa että tässä on ihan helmi leffa. Lady Gaga on kuulemma osan leffaa meikittä, ohjaajan vaatimuksesta ja hän sanoi että se vaan lisäsi hänelle aitouden tunnetta. Kerro sitten mitä tykkäsit leffasta :)!

  2. Täällä toinen, joka ei malttaisi odottaa tuota Cooperin ja Lady Gagan leffaa! Vaikuttaa niin suurien tunteiden leffalta! Myös tuo Queenistä kertova leffa kiinnostaa kovasti, vaikka en bändin suurin fani olekaan. 

    1. Niin vaikuttaa! Vaihdetaan kyl sit fiilikset leffan jälkeen :)! Mä luulen että lämpenen sille Queenille katsomisvaiheessa kuitenkin :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *