Mitä päälle rannalle?

E92A4CDB-190F-415B-AD3E-7BF351E8F662.jpeg

Rakastan bikinejä ja uimapukuja. Jos eläisin ihannemaailmassa, kulkisin lappubikineissä jossain kauniilla hiekkarannalla päivät pitkät, ruskettuisi turvallisesti enkä lihoisi koskaan…tosi elämässä viimeksi lappubikinejä kokeiltuani  sain itseni tilaan jossa olin itkun ja naurun välimaastossa, ja sanoin vaan peilikuvalleni että mitä ihmettä sä ajattelit?!

Runsaampi rintavarustus ei ole aina lappubikini kamaa, ja itse en vaan koe että haluaisin niissä lähteä rannalle…viimeistään siinä vaiheessa kun naru alkaisi painautua niskanahkaani ja pelkäisin että mitä pullahtaa miltä puolelta, saattaisin katua valintaani.

Siinä tulikin aika tiivistettynä pari haastetta uima-asujen valinnassa, kun kuppikokoa löytyy. En tiedä miten esim. silikonien kanssa on, mutta jo pelkästään rinnan massa tekee joistakin uimapukuvirityksistä mahdottomia käyttää in real life. Ja kun tykkään kuitenkin rannalla ja sup-lautaillessa liikkua.

Moni ihana bikini- ja uimapukuvaihtoehto jää kauppaan ja pelkäksi haaveeksi. On vaan tosiasia että kaikki jutut eivät toimi kaikilla vartaloilla. 

Mikä sitten toimii?

Alaosien kanssa irrottelen sitten yläosienkin edestä. Niitä on monen erimallisena, sekä värisenä. Tällä hetkellä lemppareita on korkeavyötäröiset syvään leikatut mallit.

Yläosia olen hankkinut muutamat perusmallit, mustana ja valkoisena, sellaiset jotka tuntuvat hyvältä päällä, eivätkä paina. Hyvät ja tulevat kaarituelliset bikiniyläosassa ovat melko kalliita, mutta kestävät monta vuotta ja maksavat itsensä käyttömukavuudessa takaisin. Asokselta ja Zalandosta löytyy ihania merkkejä kuten Fantasie, joista löytyy isompaakin kuppikokoa ja mallit ja kuosit eivät ole tylsiä tai tätimäisiä. Tykkään käyttää yläosana myös t-paitoja ja toppeja. Lyhyt toppi tuo vaihtelua ja suppaillessa suojaa olkapäitä, jotka palaa niin helposti.

5D4D3335-24C1-44DE-80E9-89A42A619AA9.jpeg

Uimapuvusta hankin sellaisen mallin, jonka alle saan rintaliivit. Calvin Kleinin sporttinen malli, jonka hankin viime kesänä, on vaan ihanan ryhdikäs päällä. Liivejähän ei todellakaan ole pakko käyttää mutta koen oman oloni vaan mukavammaksi niin. 

H&M:ltä löytyy tänä kesänä myös ihania pitkähihaisia uimapukuja ja yläosia, ja sellainen on kyllä must have!

Urheiluliivit on myös yksi hyvinkin toimiva yläosavaihtoehto, sekä aktiiviselle tyypille helppo ratkaisu. Toppi on mukava päällä ja näyttää hyvältä.

86D67F56-953B-409B-AE3F-C4FB362BE53A.jpeg

Kaikki ihanuudet bongailin H&M:n verkkokaupasta.

Kommentit (6)
  1. Siis mä ihastuin kanssa tohon pitkähihaiseen. Ja tilasin itseasiassa jut yhdrt bikinit H&M:ltä. Toivon niiden olevan sopivat! 🙂

    1. Mä joudun kohta poistamaan koko H&M:n appsin kun sieltä tuntuisi löytyvän nyt vaikka mitä ihanaa :). Toivottavasti bikinit on sopivat ja nää bikinikelit jatkuisi mahdollisimman pitkään :).

  2. Voi miten ihanat nuo oranssit!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *