Miten pidän itseni kunnossa?

IMG_0740.PNG

Useampi on kysellyt multa viime viikkoina että miten pidän itseni kunnossa, miten syön ja käynkö salilla, vai mitä lajeja harrastan. 

Joten luonnollisestikin ajattelin, että siitähän mä teen seuraavan postauksen.

On tainnut käydä selväksi, että sokeri on mun heikkous (riippuvuus), mutta tykkään kyllä hyvästä ruuasta muutenkin. En syö mitenkään järjettömän tiukasti. Fiksusti, ja kasvisruokavaliolla, mutta en laihduta tai tee dieettejä. Puhdistuskuurin jälkeen on ollut taas paljon helpompi tehdä niitä fiksuja valintoja.

IMG_0359.PNG

Alkoholia käytän todella vähän, kahvia en juo ollenkaan. Vitamiineja mm. D:tä napsin purkista. Vaikka se kuulostaa kliseiseltä, vesi on mun lempijuoma, ja juon sitä paljon päivän aikana. Omalla kohdallani kaikki laiminlyönti näkyy nopeasti naamassa. Eikä mistään purkista saa samaa hehkua kun hyvästä ravinnosta.

Treenaamisen suhteen asenne on sama kun ruuankin. Ei kannata ottaa sitä liian vakavasti. Tämän olen oppinut kantapään kautta, mutta läksyt ovat vihdoin menneet perille. Mulle treenaamisen tavoite on pitää terveyttä yllä, ei tuhota sitä. Liikun paljon. Juoksen, joogaan, heiluttelen kahvakuulaa, mutta jaksamisen ehdoilla. Jos joskus tuntuu paremmalta levätä, teen niin. Tällä hetkellä treenaan kotona, YouTubesta löytyy läjäpäin hyviä treenejä joilla saa hien pintaan. Oma suosikkini on Rebecca Louisen kanava jonka videoita olen hyödyntänyt jo pitkään.

IMG_0934.JPG

Lepo on se kaiken kruununjalokivi. Uni ja lepo ovat ihan yhtä tärkeitä kun treeni ja ravinto. Yritän olla tinkimättä siitä. Mulle huonosti nukutut yöt ovat välitön tyhmennys. Aivot ei toimi,  ja uusia ideoita on turha odotella. 

IMG_1015.JPG

Jossain vaiheessa tuijotin peiliä, vaakalukemia, vaatteiden kokolappuja ja ties mitä. En kuitenkaan huomannut miten väsynyt katse peilissä näkyi. Onneksi se on muuttunut ja mulle tärkeintä on terve, vahva keho ja hyvinvoiva mieli.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *