Monitoimituote

6FC31B75-544D-4F19-B858-B87B0BD87566.jpeg

84CA5269-7C19-41F9-B232-D99E6897EA55.jpeg

0674A51E-1D2A-45F1-BFF4-BDF5B16A5F8A.jpeg

Nordic girl on tuotesarja jota testailen aina silloin  tällöin. Lumene-tytölle se on myös luonnollinen valinta, onhan brändi Lumenen pikkusisko. Sarja on nuorille suunnattu ja hyvin edullinen, mutta värien ja tuotteiden laadun puolesta se mielestäni sopii aikuisemmallekin käyttäjälle.

Nordic girl on vegaaninen tuotesarja, mutta luonnonkosmetiikkaa se ei ole. Tuotteet ovat kuitenkin 80 % luonnollisista raaka-aineista, eivätkä sisällä mm. parabeeneja.

677CC927-2227-45EE-BFBD-FA36F4C99ABC.jpeg

Sarjan peitevoidepaletti, valokynä ja kulmakarvageeli ovat olleet kovassa käytössä, ja kun huomasin All about the face-korostuspaletin, päätin sijoittaa siihen vaivaiset 14 euroa. Sarja on superedullinen.

Paletissa on viisi sävyä: iso vaalea highlighteri, kaksi rusehtavaa aurinkopuuteri/varjostussävyä sekä kaksi poskipunasävyä. Olin hipelöinyt Urban Decayn Born to run palettia, osittain ulkoasun ja osittain ihanan punertavan luomiväri sävyn takia. En kuitenkaan voinut perustella ison paletin hankintaa yhden luomivärin takia itselleni, joten kun näin samankaltaisen sävyn tässä highlighterpaletissa olin niin innoissani.

Paletti on ihan supernäppärä ja teen sillä silmämeikinkin. Jokainen  sävy on käyttökelpoinen. Sävyt myös pysyvät kasvoilla koko päivän. Luulenpa että tästä voi tulla yksi meikkipussin vakkarituotteista.

/

Nordic girl is a sister brand of Finnish Lumene cosmetics brand. It is directed for younger consumers, but I think it is suotable for everyone. It is vegan product line, not natural cosmetics though. Still it doesn’t contain parabens, and 80% of it’s ingredients are natural.

Nordic girl’s All about the face highlighter palette was love at first sight. All of the five colors are wearable. Two for contouring, one for highlighting and two blushes. I use this palette also for eyes, and I think it is so versatile. Total keeper.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *