Mun juttu

Hey girl

Onko teillä harrastuksia tai juttuja joita olette tehnyt aina, siis pienestä pitäen?

Piirtäminen on ollut osa elämääni niin kauan kun muistan.

Rakastan sitä kun tulee palava innostus saada joku visio paperille. Kun saa sunnuntaiaamuna rauhassa kaivaa värit esille. Kuunnella musiikkia, hörppiä teetä ja maalata. Se on rauhoittavaa, ja samalla tulee mietittyä kaikkia asioita ihan eri tavoin. Joskus kun oikein keskittyy melkein unohtaa hengittää.

En ole koskaan ollut mikään huippulahjakas tai taiteellinen. Satun vaan tykkäämään piirtämisestä ihan hirveästi. Suurin osa piirustuksistani ei näe päivänvaloa, joitakin jaan Instagramissa. Monen suusta kuulee, että mä en kyllä osaa piirtää yhtään, mutta olen pikkuhiljaa tajunnut, että ei siinä taidoista ole kyse, vaan fiiliksestä. 

Opiskeluaikana menetin hetkeksi kiinnostuksen piirtämiseen täysin. Kuvistunnit, joilla tehdään työ toisen antamasta aiheesta, ja kaikki huipentuu siihen että se arvostellaan luokan edessä, eivät vaan tuo musta esiin sitä inspiroitunutta, parasta puolta. Ymmärrän tuntien tarkoituksen ja kritiikin tärkeyden täysin. Tällaiselle sunnuntailapselle se ei silti sovi. Jos haluan maalta vaaleanpunaisen pupun väärissä mittasuhteissa ja viis veisaamatta kultaisesta leikkauksesta, mä teen niin.

Nyt kun hommaa voi tehdä taas huvikseen ja fiilispohjalta, siinä on se sama innostus kun lapsena. On ihana kokeilla eri tekniikoita, rosikia värejä, ja sekoitella mitä älyttömämpiä värisävyjä.

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Mahtavan näköisiä, oot tai-ta-va! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos paljon :) <3!

Minnea
Minnean muruja

Ooh, ihania! Minä myös piirsin ja maalasin aina aikuisuuden kynnykselle saakka. Muutto opiskelukaupunkiin ja työläät yliopisto-opinnot tosin tukahduttivat luovuuden. Ehkä pitäisi taas ostaa värejä!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3! Kyllä, osta värejä, piirtäminen ja maalaaminen on siitä kivoja että ne voi aina aloittaa matalalla kynnyksellä uudelleen :).

Millie's
Randomilla

Onpa omalaatuisia ja kauniita, mä ainakin ottaisin nuo kaksi ensimmäistä ehdottomasti silmänräpäyksessä seinälleni. Varsinkin tuon kolibrin, kun lääkärin mukaan se on mun toteemieläin. :D

Mäkin aikoinaan maalasin akryyleilla ja välillä satunnaisesti tulee tehtyä sitä. En oo mielestäni enää taitava, vaikka kuvisnumero lukiossa ja oli aina kymppi. Siinä on kuitenkin jotain tosi rentouttavaa, maalaamisessa. :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kolibri on ihana toteemieläin :)! Ja kiitos <3!

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Aivan ihania ja mun näkökulmasta oon lahjakas, kotiuttaisin nuo ihanuudet heti kotiini! <3

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Hahah, mikä typo!! :D Eli ooT lahjakas :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Siis kiitos :)! Ihana kuulla! Luen näitä kommentteja ihan häkeltyneenä.

Siri H
Still Life

Tosi hienoja ja aaivan ihana toi pupu! Terveisin pupuäiti joka bongaa aina kaikista mahdollisista paikoista kaikki pupu-kuosiset asiat :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos ihana pupu-äiti :) <3!

Kirsikka W.

Ihania!
Mäkin ostin itseasiassa viime viikolla itselleni akryylimaalit ja pari kangasta, kun innostuin maalaamisajatuksesta. En koskaan ole oikein pärjännyt kuvataiteellisesti, ja lähes yläasteen loppuun asti osasin vain piirtää tikku-ukkoja. Lukiossa sitten pääsin ekaa kertaa maalailemaan muilla kuin vesiväreillä, ja aihe ja aikataulu oli vapaa, josta tykkäsin todella! Yhden minikanvastaulun ehdin jo maalata mummille 88-vuotissyntymäpäivälahjaksi viime viikolla, ja toivottavasti tällä viikolla inspiroi aloittaa seuraavaa, vähän kookkaampaa luomusta :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3! Olisi mahtava jossain vaiheessa nähdä näitä sun maalauksia, ihana kuulla että oot innostunut maalaamisesta :)!

Lilies
Lilies & Life

Hienoja, varsinkin kolibri on upea! <3

Oon käynyt kuvataidepainotteisen yläasteen ja lukion, mutta oon maalannut viimeksi sillon. Piirtämistä jatkoin lukion jälkeenkin, mutta useita vuosia edellisestä piirroksesta taas aikaa :/ täytyis kyllä jatkaa taas, se on niin rentouttavaa! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3! Se on kyllä todella rentouttavaa :)!

Siis todella hienoja ja ihanaa värinkäyttöä. Itse piirsin ja maalasin koko lapsuuden ja nuoruuden mutta nyt aikuisiällä in harrastus jäänyt, välillä lasten kanssa tulee otettua lyijykynät esille ja piirrettyä heille jotain.

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3. Toivoisin kanssa että tähän olisi enemmän aikaa.

slope (Ei varmistettu) http://sloperun3.com/

I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. I really enjoyed reading this post. big fan, thank you!

Sahil Arora (Ei varmistettu)

Stunning and customary post. I discovered this much www.couponstechie.com/promo-codes/active-target-coupon-codes educational, in the matter of what I was unquestionably separating for. Grateful for such post and please keep it up...

Kommentoi