Mun juttu

IMG_6108.JPG

Onko teillä harrastuksia tai juttuja joita olette tehnyt aina, siis pienestä pitäen?

IMG_6111.JPG

Piirtäminen on ollut osa elämääni niin kauan kun muistan.

Rakastan sitä kun tulee palava innostus saada joku visio paperille. Kun saa sunnuntaiaamuna rauhassa kaivaa värit esille. Kuunnella musiikkia, hörppiä teetä ja maalata. Se on rauhoittavaa, ja samalla tulee mietittyä kaikkia asioita ihan eri tavoin. Joskus kun oikein keskittyy melkein unohtaa hengittää.

IMG_6439.JPG

En ole koskaan ollut mikään huippulahjakas tai taiteellinen. Satun vaan tykkäämään piirtämisestä ihan hirveästi. Suurin osa piirustuksistani ei näe päivänvaloa, joitakin jaan Instagramissa. Monen suusta kuulee, että mä en kyllä osaa piirtää yhtään, mutta olen pikkuhiljaa tajunnut, että ei siinä taidoista ole kyse, vaan fiiliksestä. 

Opiskeluaikana menetin hetkeksi kiinnostuksen piirtämiseen täysin. Kuvistunnit, joilla tehdään työ toisen antamasta aiheesta, ja kaikki huipentuu siihen että se arvostellaan luokan edessä, eivät vaan tuo musta esiin sitä inspiroitunutta, parasta puolta. Ymmärrän tuntien tarkoituksen ja kritiikin tärkeyden täysin. Tällaiselle sunnuntailapselle se ei silti sovi. Jos haluan maalta vaaleanpunaisen pupun väärissä mittasuhteissa ja viis veisaamatta kultaisesta leikkauksesta, mä teen niin.

IMG_5610.JPG

IMG_5645.JPG

Nyt kun hommaa voi tehdä taas huvikseen ja fiilispohjalta, siinä on se sama innostus kun lapsena. On ihana kokeilla eri tekniikoita, rosikia värejä, ja sekoitella mitä älyttömämpiä värisävyjä.

 

Kommentit (20)
  1. SAM Web Studio
    28.12.2018, 11:02

    I think this is useful and knowledgeable. I really like your website design. It’s quite unique, Is there is anyone who needs a blog website then contacts us. We are providing all type of web related services like website designing, website development, Digital Marketing Services, cms web development in Delhi and E-commerce website development at the best price available in the market.

  2. Sahil Arora
    20.8.2018, 06:41

    Stunning and customary post. I discovered this much http://www.couponstechie.com/promo-codes/active-target-coupon-codes educational, in the matter of what I was unquestionably separating for. Grateful for such post and please keep it up…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *