Mun neljä suosikkiblogia

hey girl_loves-01.jpg

Näin täällä Lilyssä hauskan mun 4 suosikkiblogia postauksen ja päätin tehdä samanlaisen.  Tällä listalla rokkaa suomalaiset blogit. Ulkomaisella blogilistalla on selkeä kärkikolmikko: The Blonde Salad, Rocky Barnes ja Sincerely Jules. Mutta pidemmittä puheitta satunnaisessa järjestyksessä:

Kriselda – http://www.lily.fi/blogit/kriselda

ilahdun aina kun näen että Kriseldalta on tullut uusi postaus. Aiheet joista hän kirjoittaa ovat mielenkiintoisia, niissä on aina jotain uutta ja blogin kuvat on kuin karkkia. Jos kaipaat inspiraatiota suosittelen tätä blogia.

Tyhjä ajatus – http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

Aito, aurinkoinen ja ihana. Nyökyttelen aina näitä tekstejä lukiessani, että aivan, ja onpa hyvin sanottu. Hienoja ajatuksia ja mahtava asenne. Kun kaipaat ajateltavaa, käy täällä.

Start living your best life – http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life

Mental health mondays -jutut on mun suosikkeja. Tässä blogissa jutut ja kuvat ovat kummatkin kymppi plus. Asuinspistä ja hyvää fiilistä etsiessä käyn täällä.

Lilou’s crush –  http://www.lily.fi/blogit/lilous-crush

Ensimmäisiä blogeja joita aloin seuraamaan. Supertyylikäs, hauska ja jotenkin ihana blogi elämästä. Käy itse katsomassa jos et usko :)!

Luultavasti nämä kaikki blogit on teille muillekin jo tuttuja entuudestaan, mutta jos eivät ole, suosittelen tutustumaan 🙂 <3.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *