Naamiot x 3

IMG_6123.jpg

IMG_6124.jpg

IMG_6125.jpg

Olen melko fanaattinen ihon hoidon suhteen. En skippaa hoitorutiinejani ikinä, en koskaan mene nukkumaan meikit naamassa. Uskon, että kaikki mitä syöt ja juot heijastuu ihollesi, joten pyrin juomaan paljon vettä ja syömään pääosin terveellisesti.

Mulla on ollut epäpuhtauksien kanssa ongelmia aivan riittämiin, ja olen ikionnellinen siitä, että tällä hetkellä iho voi hyvin.

Yksi ihonhoidossa kulmakivistäni on naamiot. 

Tällä hetkellä käytössä on kolme aivan loistavaa naamiota. 

Yllä kuvissa oleva The Ordinaryn ”verinaamio” on tiukkaa tavaraa, kuorii tehokkaasti, ja sen vaikutusaika iholla on tarkka 10 min. Tuote on hedelmähappopohjainen, sitä ei suositella käytettäväksi muutamaa kertaa viikossa enempää, herkkäihoisille sitä ei suositella. Omalle sekaiholleni tämä on just hyvä, ja tuntuu että kuorinnan jälkeen esiin tulee superpehmeä iho.
IMG_6129.jpg

IMG_6128.jpg

IMG_6127.jpg

IMG_6130.jpg

Jälleen siellä kuvissa vilahtelee se Olivia Kleinin kuorintajauhe! Se vaan on niin hyvä ja edullinen! Toinen tuote on Detox masque, joka on syväpuhdistava hoitonaamio, samealle ja epäpuhtaalle iholle. Tämän teho perustuu aktiivihiileen ja hyaluronihappoon.

Näitä kahta tuotetta voi miksata yhteen. 

Kun kaipaan syväpuhdistusta ja kuorintaa, sekoitan näitä kämmenellä yhteen ja hieron kasvoille. Annan vaikuttaa hetken ja huuhtelen pois. Tämän teen usein arkiviikon päätteeksi kun haluan nollata mielen, kropan ja naaman!

IMG_6132.jpg

IMG_6131.jpg

Laveran anti-pollution sarja on ihan ihme. Olen nyt kokeillut kaikkia sarjan neljää tuotetta, seerumia, kasvovoidetta, puhdistusvoidetta ja naamiota. Kaikki ovat superhyviä. Tämä syväpuhdistava naamio on kova haastaja muille käyttämilleni tuotteille, ja luulen että tästäkin tulee vakkari valikoimassani, kuten sarjan ensimmäisestä tuotteesta, seerumista jota olen kohta käyttänyt kolmannen purkin.

Tämä syväpuhdistaa luomulevän ja mineraalisaven avulla. Laveran naamio on luonnonkosmetiikkaa ja soveltuu myös vegaaneille.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *