Näkyyks kello?!

IMG_2845.JPG

Käytän koruja säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta ilman kelloa tunnen oloni alastomaksi.

Tykkään erilaisista tyyleistä, lempparini ovat klassinen ruusukultainen Tommy Hilfiger kello sekä Kate Spaden kello, joka ensinäkemältä vaikuttaa tavalliselta mutta jonka kellotaulussa on hauska juju. Kate Spadella on ihania ja persoonallisia kelloja, niitä ei vaan valitettavasti saa ostettua Suomesta.

Näille tuli tuliaisena vahva kilpailija Daisy Dixon merkkisestä kellosta. Merkki ei ollut mulle entuudestaan tuttu ja ihastelin tätä äidilleni kuvastosta. Ja kuinka ollakaan, tuliaispussissa oli tämä kello! 

Tässä on just sopivasti jotain uutta ja freshiä ripauksella ysärityyliä. En malta odottaa että pääsen matchaamaan tätä bikineihin ;).

IMG_2844.JPG

 

Kommentit (3)
  1. Minä pidän kanssa joka päivä kelloa. Sen valikoin aina asuun sopivaksi eli toimii minulla lähinnä  asusteena. Toki siitä ajankin voi katsoa :D. Minun kellot on kaikki ostettu ulkomailta. Ostan ne kyllä ihan kultasepänliikkeistä, koska en tarvitse kelloa, joka ei toimi. Kelloja ei todellakaan voi olla liikaa 🙂

  2. Kaunis!

    Itselläkin kelloja löytyy pienen kaupan valikoimaksi ja niitähän ei oikeasti voi olla liikaa 🙂
    (hmm…tässä kohtaa aloin taas miettiä, että voi tsiisus miten mulla on  ”kaupan valikoimaksi” asti kamaa: kelloja, kenkiä, laukkuja…)
    Mut joo, enpä mie olekaan minimalisti vaan enämpi sellainen renessanssinainen!

    1. Niitä ei voi todellakaan olla liikaa :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *