Ne pienet asiat…

Hyvä olo on monen pienen asian summa. On päiviä kun kaikki tuntuu menevän pieleen, ja päiviä, jotka eivät ole mitenkään erityisiä, mutta kaikki vaan sujuu ja menee kuten pitääkin.

Uskon, että on monia pieni asioita, joilla näitä hyvä päiviä voi yrittää aikaan saada itse. Tehdä itselleen paremman olon,ja sitä kautta hyvän päivän.

Muutamia vinkkejä  joiden nimeen vannon ovat:

  • kylmä suihku aamulla, lämmin suihku illalla. Kylmä suihku herättää ja tekee alkushokin jälkeen niin hyvä olon! Lämmin suihku rentouttaa ja valmistelee nukahtamaan paremmin.
  • vartalon rasvaaminen. Tuntuu ehkä hassulta, mutta yritän muistaa aina suihkun jälkeen rasvata kropan. En sitä erityisemmin tarvitse, mutta iho tuntuu ihanalta ja pehmeältä sen jälkeen.
  • aamutanssi. Ehkä yhtä pöhkö vinkki kun edellinenkin, mutta kokeilepa ihan huviksesi kerran. Valitse sun lempparibiisi, ja anna mennä. Kolme minuuttia ei ole pitkä aika, mutta saatat yllättyä miten hyvä mieli siitä tulee. Mun suosikkibiisit ovat tässä, kun tanssii koko listan läpi, saa hyvän treenin.
  • rentoudu. Katso Netflixiä hyvällä omallatunnolla. Tai uppoudu hyvään kirjaan tai palapelin äärelle. Meidän ei tarvitse tehdä vain hyödyllisiä asioita ja olla tuotteliaita koko ajan.
  • vaadi itsellesi parasta. Huomasin, että saatoin joskus nauttia kylmää teetä kun se nyt vaan oli ehtinyt jäähtyä tai syödä ”vaan jotain” evääksi. Päätin että ei käy. Haluan teeni kuumana, ja ruokani ravitsevana. On tärkeää arvostaa itseään, ja miettiä millä itseään ravitsee. Ja jos tekee mieli herkutella, niiden herkkujen on parasta olla juuri sitä mitä mieli tekee!

Ne on usein ne pienet asiat joiden muuttaminen muuttaa käytännössä isonkin kokonaisuuden.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *