No hustle

aca56b4e030f8a52a0eaeb9c483efb69.jpg

Siinä missä viime vuosi oli kiirettä ja täyttä kalenteria, tämän vuoden teemaksi on selvästi loppua kohti muodostunut pysähtyminen ja rauhoittuminen. Olen yksinkertaisesti voinut todella huonosti kiireessä, ja täyden kalenterin päivinä. Hokemat kuten play hard, work hard, hustle hard jne. saavat mut voimaan pahoin. Kiirettä on turha glorifoida.

Olen monta kertaa todennut että suoriudun parhaiden pienessä paineessa, huom. pienessä. Jatkuva paine, kiire, suorituspakko ovat täysin eri asia.

Olen karsinut tapahtumia, ja priorisoinut asioita aivan eri tavalla. Viime viikolla kalenterissa oli töiden jälkeen niinkin epäcoolia menoa kuin hammaslääkäriä ja hierojaa. Ei niin glamouria, mutta niin supertärkeää. Miksi niistä menoista, joilla ylläpidät omaa hyvinvointia, pitäisi tinkiä? Se on kuitenkin pohja jolle rakennat kaiken muun elämässä.

On täysin ok sanoa ”ei”. On täysin ok, jos viestiin vastaaminen kestää. Ihminen ei ole kone, joka suoltaa tulosta mittareiden mitattavaksi.

Tai ainakaan minä en ole. Haluan elää onnellisena ja terveenä mahdollisimman pitkään. Jos nyt romutan terveyttäni ja ihmissuhteitani, koska mulla on kiire kokoajan, en näe tuon tulevaisuuden totetuvan.

Mä en enää ihaile tai kaipaa jatkuvasti täyteen tungettuja kalentereja, ja tapahtumista ja palavereista toiseen juoksemista. Mä tarvitsen aika myös olla ihan itsekseni. Olen myös sitä mieltä jos mieli on jatkuvassa kaaoksessa, luovuus ja ihan perusajattelu kärsii. Asioita unohtuu, ja sitten niitä paikkaillaan. Tyyni mieli selviää arjen haasteista paremmin. Joten mä pyrin tasapainoon, en jatkuvaan hustlaamiseen :).

Ihanaa ja just sellaista viikonloppua mikä tuntuu susta kivalta <3.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *