Nuku hyvin

9CBDE822-5CD6-4EF6-9EEC-6BA51E5D8A10.jpeg

Luit mitä tahansa haastattelua tai artikkelia kauneudesta ja hyvinvoinnista, nousee riittävä määrä lepoa ja unta esiin.

Uni on hyvinvoinnin kulmakivi, joka vaikuttaa kaikkeen. Eikä siihen edes tarvita tutkimustuloksia tai testejä, jokainen meistä kyllä tietää miltä huonosti nukutun yön jälkeen tuntuu. Pitkällä tähtäimellä vaikutukset tuntuvat psyykkisesti sekä fyysisesti ja voivat aiheuttaa vakavia terveyshaittoja. 

Itselläni on aina ollut mielettömät unenlahjat, nukahdan heti, nukun tauotta aamuun, ja nukun niin sikeästi ettei mikään ympärillä tapahtuva hetkauta. Nukkumaan menoa arkisin vaan lykkää ärsyttävän usein. Kuitenkin unenlahjoistani johtuen aluksi ohitin Lushin tuotekassissa olleen Sleepy ”univoiteen” täysin, ajattelin vaan että onpa hauska idea.

Törmäsin kuitenkin juttuun tästä tuotteesta, ja siinä kauneusbloggaaja oli saanut skeptisen miehensä testaamaan Sleepy-voidetta. Ja mies oli tovin tuotetta käytettyään todennut että nukkuu paremmin. 

Kiinnostuin voiteesta ja mietin että mitäs jos tällä saa vielä paremmat unet :)? Onko muka sellaista kun ”liian hyvät unet”. Nyt mun Sleepy-purkki alkaa olla lopuillaan ja mä olen super ihastunut tuotteeseen.

66B52730-1AF1-4B95-8D7B-4ADED9B38D48.jpeg

Voiteessa on laventelia ja kauraa. Laventeli  tuoksu on voimakas, joten jos et pidä laventelista, tuoksuta tuote ensin. Itse olen jäänyt tuoksuun koukkuun, ja se rauhoittaa mieltä. Siihen tuotteen vaikutus perustuukin, se rauhoittaa aisteja ja valmistaa nukkumaan menoon.

Muita vinkkejä hyvään uneen ovat: 

– illalla ei kannata syödä tai treenata kovin raskaasti. Treeni virkistää, raskas ruoka taas vaikuttaa unenlaatuun ja ruuansulatukseen.

– sänky kannattaa pyhittää nukkumiselle, tv, tabletti ja puhelin aktivoivat mieltä. ”Tylsä” lukeminen sen sijaan voi auttaa nukahtamisessa.

– rauhoita mieli, kirjoita vaikka mieltä painavat asiat ylös ennen sänkyyn menoa 

– tuuleta huone ennen nukkumaan menoa, viileässä nukkuu paremmin

– valitse ihanat petivaatteet ja tee sängystä keidas jossa on hyvä olla

– pimennä makuuhuone riittävän hämäräksi 

– jos olet ääniherkkä, hyödynnä korvatulppia

 

Ps. Sleepy-voide on pakattu kierrätysmuovipakkaukseen, ja voit palauttaa sen Lushiin.

 

* tuote saatu testiin blogin kautta

851C9B98-28A6-4315-ACC6-CC6E1AB054B5.jpeg

 

kauneus iho testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *