Olisi niin ihanaa

 

C23FF8AC-27CB-4E82-A063-D053E2023C4B.jpeg

Unelmani on tehdä bloggaamista työkseni. Ideoida, kirjoittaa, kuvata ja suunnitella vapaasti, silloin kun inspiraatio iskee. Sen sijaan että teen sitä silloin kun aika antaa myöten, bussissa työmatkoilla, tai viikonloppuisin kun aikataulu antaa myöden.

Kuvaan viikonloppuisin kaikki blogissa viikonaikana käytetyt käytetyt kuvat, mietin seuraavan viikon julkaisuaikataulun, sekä kirjoitan sitä seuraavan viikon juttuluonnoksia. Viikolla kirjoitan jutut, ideoin asuja ja testailen tuotteita. Keväällä ja kesällä on ihanaa, kun valoa riittää kuvamiseen iltapäivälläkin. Talvella ja syksyllä saa käyttää mielikuvitustaan…

BFFD85DD-3FF4-46BF-871B-A30F7DA8027B.jpeg

68700741-3956-4C93-AD59-C6EA93437F1E.jpeg

Rakastan tehdä tätä kaikkea, mutta usein tästä seuraa kaksi asiaa: krooninen aikapula, ja turhautuneisuus siihen ettei ehdi tai voida tehdä asioita niin hyvin kun oli ajatellut ja halunnut.

Tarkoituksella karsin kevään ja kesän aikataulua ja jätin itselleni huilipäiviä koska huomasin että olen jatkuvasti väsynyt ja inspiraationi oli hukassa.

Niin moni muukin haaveilee varmasti samasta asiasta, että voisi tehdä juuri sitä mitä rakastaa ja mikä inspiroi.

Mietin myös sitä, että mitä jos en vaan ole tarpeeksi hyvä siihen, että voisin ikinä tehdä tätä työkseni. Jos en vaan ole kiinnostava? Joskus tuntuu että olen ruma ankanpoikanen ihanien ja inspiroivien bloggaajajoutsenten seassa.

Mietin myös että kuinka kauan jaksan tasapainotella aikaa ja energiaa kaiken kanssa. Toisaalta, nautin tästä niin paljon, että en voisi kuvitellakaan luopuvani blogistani.

Onko muilla koskaan samanlaisia mietteitä?

 

1F77A65B-9402-4A06-B64E-5E383A115A2D.jpeg

I’d love do blogging as my job, not as my hobby. Now I do it when I’ve got some extra time, on the bus on my way to work, and on weekends.

I love to do it, but during spring and summer I have been exhausted. And been thinking a lot about how I schedule things and how should I spend my time.

I also sometimes feel like maybe I’m just not good enough or interesting enough to do this. There are so many gorgeous and talented bloggers out there. Do I got what it takes?

Kommentit (6)
  1. Voi muru, todellakin oot tarpeeksi hyvä! Nykyään alalle on vaan niiiiin vaikea päästä mutta ei ollenkaan mahotonta. 🙂 Mulle se vaati 3-4 (tosi aktiivista) vuotta ja vieläkin joudun tekee sivutyönä jotakin muuta. Kyllä sä pystyt siihen! <3

    1. Osaat aina sanoa oikeat sanat <3! Kiitos tsempistä :). Sun blogi on vilpittömästi yksi parhaista mitä tiedän, asiat joita sä käsittelet ja miten sä niit käsittelet erottuvat helmenä massasta. Ja se ansaitsee kaiken menestyksen mitä blogi voi saada <3.

  2. Mulla on ihan samanlaisia mietteitä! Unelmoin siitä että blogi olisi yksi tulonlähteistäni, mutta tavallaan mietin että jaksaisinko tehdä blogia niin ”tosissaan”? Tai toki teen tätä nytkin aika tosissaan – ainakin kun katsoo sitä aikaa minkä bloggaamiseen käyttää. Ja tietysti nautin bloggaamisesta ihan hirveästi! Tiedän että vaikka mitä huippuja juttuja voisi tulla eteen bloggaajana, kun jaksaisi itse olla aktiivinen ja verkostoitua, siinä mä oon nimittäin aika laiska.. 😀 

    1. Helpottavaa kuulla että sullakin on samansuuntaisia mietteitä. Ja siis mullakin taitaa tuo verkostoituminen olla se heikko kohta. Lisäksi se tuntuu välillä Lahdessa niin vaikealta, on vähän ulkopuolella kaikesta :D. Toivottavasti jaat jatkossakin ajatuksiasi, sun kommentteja on ihana lukea <3. Samoin sun blogia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *