Onnellisuus

43417CEB-5CA5-4833-96DB-721E1C1D59E2.jpeg

Tykkään kuunnella motivoivia podcasteja samalla kun meikkaan ja juon aamuteetä. Joskus podcast on vaan taustakohinaa, joskus löytyy helmiä, ajatuksia joita miettii koko päivän.

Kuuntelin podcastia teemalla ”how to make happiness a lifestyle” eli kuinka tehdä onnellisuudesta elämäntyyli. Aihe joka tuntui itselle aika tarpeelliselta kesälomaa odottaessa.

Joskus tuntuu että arjen kiireessä hävittää helposti sen perustyytyväisen olon, ja pyörittää vaan mielessään tekemättömiä asioita ja listoja joita täytyisi hoitaa. 

Syyllistyn myös välillä siihen että ajattelen että kun joku asia toteutuu tai jotain toivomaani tapahtuu, olen onnellinen.

Podcastissä olikin aika erilainen näkökulma onnellisuuteen. Että se ei ole mitään mikä tapahtuu jonkin seurauksena, vaan se voi olla perusolotilasi. Vaikka silloinkin kun sinulla on pahin päänsärky ikinä. Hetkellisten vastoinkäymisten ei tarvitse järkyttää perusolotilaa. Uskon että tällaisen olotilan voi saavuttaa kun muistaa ohjata itseään oikealle polulle aina kun huomaa lähtevänsä negatiivisille linjoille. 

Samassa podcastissä neuvottiin miettimään niitä hetkiä kun tunnet onnen tunteita, ja palauttamaan se olotila mahdollisimman usein mieleen. Boostaamaan oloa.

Itselleni niitä hetkiä on ehdottomasti koirien, varsinkin omien koirien, lähellä olo. Halailu, silittäminen, pelkkä koirien läsnäolo boostaa mun onnellisuuden pilviin :).

Mikä saa sut hymyilemään?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *