#ootd aina se sama mekko

Harvassa muotiblogissa näet samaa vaatetta kuukaudesta toiseen, ympäri vuoden. Uutuuksien tarjoaminen, ja inspiraation ruokkiminen on niiden blogien idea, ja ihanuus. Ne ovat itsellenikin inspiraation lähde ja silmäkarkkia. Itse en kuitenkaan voi samaa tarjota, vaan haluan yhä enemmän innostaa hyödyntämään samoja vaatteita yhä uudelleen, ja keinoja inspiroitua siitä omasta, olemassa olevasta vaatekaapista.

Toki teen uusiakin hankintoja, sekä kaupasta että kierrätettynä, mutta en usko että kokoajan todella tarvitsee uutta. Ainakaan muutaman käyttökerran tähden.

Alkoi jo huvittaa, kun tajusin että tämä on kolmas juttu, jonka päälläni olevasta mekosta  kirjoitan!

Ihana, kukallinen mekko meni juhannuksena sellaisenaan, syksyllä maihareiden ja nahkarotsin kanssa, ja nyt paksun, pehmeän neuleen kanssa.

Pitäisi varmaan tehdä vielä neljäs postaus keväällä?

Tämä mekko on kuitenkin hyvä esimerkki vaatteesta, jota rakastaa käyttää ympäri vuoden. Sen pelkistetty malli, ja maltillinen mustavalkoinen kuosi eivät sido sitä liiaksi mihinkään vuoden aikaan, ja samalla tekevät siitä ajattoman.

Sama mekko syksyllä.

Sama mekko juhannuksena.

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi
    4.1.2020, 18:37

    Usein samojen vaatteiden käyttäminen päivän asuissa on inspiroivampaa kuin jatkuva uusien vaatteiden esittely. 🙂 Joutuu miettimään enemmän ja yhdistelemään eri tavoilla, mutta ihana on nähdä miten eri tavoilla samaa vaatetta saa yhdisteltyä. Harvoin tulee nykyään ostettua uutta, yleensä teen itse, jos tarvitsen jonkun uuden vaatteen – ainakin tietää, ettei uusi vaate ole hävyttömän huonosta materiaalista tehty tai lapsityövoimalla/ riistämällä valmistettu. 🙂

    1. Pitäisi itsenikin taas aktivoitua tekemään itse! Kiitos muistutuksesta. Opiskeluaikoina lähes kaikki vaatteeni oli itsetehtyjä, ja se on kyllä paras tapa tietää mistä ja miten vaate on tehty.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *